So hot! Η Kendall Jenner εμφανίστηκε στις Κάννες με το πιο sexy outfit ever και μας άφησε άφωνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So hot! Η Kendall Jenner εμφανίστηκε στις Κάννες με το πιο sexy outfit ever και μας άφησε άφωνες

Η Kim πρέπει να είναι περήφανη για την αδερφή της

Η Kendall Jenner μπορεί να ανήκει στην οικογένεια Kardashian/Jenner, όμως είναι η μόνη από όλες τις αδερφές που δεν έχει ακολουθήσει το πρότυπο σώματος με τις πλούσιες καμπύλες. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν έχει ωραίο κορμί, αντιθέτως διαθέτει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα σώματα της showbiz. Δεν κατέχει άδικα άλλωστε μία θέση στα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Για μία ακόμη φορά, η 22χρονη καλλονή τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της με την sexy εμφάνιση της, στο Φεστιβάλ των Καννών. Είναι πάντα όμορφη και sexy θα μας πεις, όμως αυτήν τη φορά ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό. Το καυτό μίνι φόρεμα που φορούσε και το αποκαλυπτικό κατά τα άλλα ύφασμα του, ήταν αρκετά για να μας κάνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Η νεαρή καλλονή περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για το Chopard party του Φεστιβάλ των Καννών και για μία κόμη φορά δεν άφησε τίποτα στη φαντασία μας. Με ένα super mini φόρεμα σε χρυσοπράσινη απόχρωση, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά μας έδειχνε και το στήθος της –όπου επέλεξε να μην φορέσει σουτιέν- η Kendall έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και αλήθεια δεν αναρωτιόμαστε γιατί.

Πολλές ήταν οι stars που έδωσαν το παρών, μεταξύ αυτών, η Irina Shayk και η Joan Smalls, όμως γι’ αυτήν την εμφάνιση δίνουμε δαγκωτό την ψήφο μας στην Kendall Jenner.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί.

Διάβασε ακόμη:

Oops! Η απρεπής κίνηση της Kendall Jenner στο Met Gala, που ξεσήκωσε αντιδράσεις