Αυτό είναι το ελληνικό τραγούδι που ενθουσίασε τη Ferragni

Αυτό είναι το ελληνικό τραγούδι που ενθουσίασε τη Ferragni

Και δεν την αδικούμε

Οι Μέλισσες είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας ελληνικά συγκροτήματα και δεν υπάρχει τραγούδι τους που να μην μας έχει αγγίξει έστω και λίγο ή να μην μας έχει θυμίσει ένα προσωπικό βίωμα. Στο τελευταίο τους που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες πρωταγωνιστεί στο video clip η δική μας Έβελυν Καζαντζόγλου, οπότε καταλαβαίνεις πως έχουμε παραπάνω από έναν λόγους για να το λατρέψουμε.

Ωστόσο το εν λόγω κομμάτι (aka Το κρυφτό) ενθουσίασε και ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο παρακολουθούσε το video clip με μεγάλη αφοσίωση και αγωνία θα μπορούσαμε να πούμε. Η Έβελυν Καζαντζόγλου ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους ως την Ιταλία και εκεί συναντήθηκε με την blogger και καλή της φίλη, Valentina Ferragni. Ναι σωστά κατάλαβες, είναι η αδερφή της νέας μανούλας Chiara.

Σε μία από τις συναντήσεις τους και όντας μέσα στο πούλμαν που τις μετέφερε η Valentina παρακολουθούσε το video και άκουγε το τραγούδι και ήταν φανερά ενθουσιασμένη. Η Έβελυν τράβηξε σε βίντεο την συγκεκριμένη στιγμή και εκτός από τα stories της στο Instagram, μπορείς να το δεις αποσπασματικά και στη gallery παρακάτω. Να σου αναφέρουμε επίσης, πως εκτός από την Valentina, το ίδιο ενθουσιάστηκε με το κομμάτι και η Sheryl Rubio που βρέθηκε στην παρέα τους.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως το τραγούδι αυτό θα γίνει το απόλυτο hit του καλοκαιριού. Και αν είναι και λίγο ρομαντική, σίγουρα το έχεις ήδη αγαπήσει.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

So hot! Η Kendall Jenner εμφανίστηκε στις Κάννες με το πιο sexy outfit ever και μας άφησε άφωνες