Η αντίδραση του Tim Chung στο θέμα πατρότητας της Stormi, έριξε λάδι στη φωτιά & φούντωσε τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίδραση του Tim Chung στο θέμα πατρότητας της Stormi, έριξε λάδι στη φωτιά & φούντωσε τις φήμες

Σα να μη μας τα λέει και πολύ καλά

Η Kylie Jenner τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο με τις φήμες να θέλουν την μικρή Stormi να μην είναι κόρη του Travis Scott, αλλά του bodyguard της reality star, Tim Chung. Μπορεί η 20χρονη να απάντησε στις φήμες με τον στενό οικογενειακό της κύκλο να τονίζει πως αυτό είναι αδύνατον, μιας και ποτέ δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, ο σωματοφύλακας της όμως, έχει μάλλον διαφορετική άποψη γι’ αυτό.

Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε με την αντίδραση του, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα αυτό. Ο νεαρός αστυνομικός εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το Delilah στο Hollywood, και μόλις ρωτήθηκε γι’ αυτό το θέμα τα πράγματα μπορούμε να πούμε πως έγιναν κάπως χειρότερα.

Ο Tim για κάποιον περίεργο λόγο –αν μας ρωτάς- δεν αρνήθηκε ευθέως αυτήν την «κατηγορία», αντιθέτως κούνησε το κεφάλι του κάπως διστακτικά και η κίνηση του αυτή μεταφράστηκε σε «δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό». Όπως καταλαβαίνεις οι φήμες αναζωπυρώθηκαν και αν πράγματι δεν είναι ο πατέρας της Stormi και απλά το έκανε αυτό για να κερδίσει μερικά λεπτά δημοσιότητας, κάτι μας λέει πως αύριο θα ψάχνει καινούργια δουλειά.

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει μετά από αυτό η απάντηση ή η όποια αντίδραση της Kylie Jenner, γιατί όπως καταλαβαίνεις ο σωματοφύλακας της, έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά, αντί να τη σβήσει.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie απαντά στις φήμες για την ομοιότητα του σωματοφύλακα με την κόρη της!