Είναι γεγονός! Η Khloe Kardashian μας δείχνει την True και το Instagram «λιώνει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι γεγονός! Η Khloe Kardashian μας δείχνει την True και το Instagram «λιώνει»

Είναι τόσο χαριτωμένη

Μπορεί να μας πήρε έναν μήνα ακριβώς για να γνωρίσουμε την μικρή True Thompson, όμως η πρώτη της εμφάνιση στα social media είναι πλέον γεγονός. H Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον μπασκετμπολίστα Tristan Thompson πριν από έναν μήνα και μόλις εχθές μας έδωσε μια γεύση από εκείνη, ποστάροντας μία φωτογραφία με το χεράκι της.

Σήμερα όμως είναι αυτή η μέρα που περιμέναμε εδώ και τόσο καιρό. Η reality star μόλις ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram account της με την True και εμείς «λιώσαμε». Η μικρούλα κλείνει σήμερα έναν μήνα ζωής και όπως καταλαβαίνεις η μαμά της δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει αυτό. Στο βίντεο η μικρή True εμφανίζεται με ένα λουλούδι και φακιδούλες και είναι ίσως ό,τι πιο χαριτωμένο και γλυκό είδαμε ως αυτήν τη στιγμή.

Αν μας ρωτάς ωστόσο σε ποιον μοιάζει η μικρή σου απαντάμε ξεκάθαρα και με το χέρι στην καρδιά στον μπαμπά της, Tristan Thompson. Δεν έχει πάρει σχεδόν τίποτα από τη διάσημη μαμά της, χωρίς να σημαίνει βέβαια πως αυτό είναι κακό (ο μπαμπάς της άλλωστε είναι κούκλος). Ελπίζουμε μετά και από αυτήν την ανάρτηση της star, το σκάνδαλο να ξεχαστεί οριστικά.


https://www.instagram.com/p/BirXhidBTo0

Διάβασε ακόμη:

Επιτέλους! Η πρώτη φωτογραφία της Khloe Kardashian αγκαλιά με την κόρη της