Για ποια εγκυμοσύνη μιλάς; Η Irina Shayk ποζάρει με το μπικίνι της & ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Για ποια εγκυμοσύνη μιλάς; Η Irina Shayk ποζάρει με το μπικίνι της & ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί

Η απόλυτη κορμάρα

Πρόσφατα η Irina Shayk έκανε κάποιες δηλώσεις, οι οποίες δεν θα σου κρύψουμε πως μας προβλημάτισαν αρκετά και μας έκαναν να σκεφτούμε –και όχι μόνο εμάς- πως εκείνη και ο Bradley Cooper ίσως και να περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Και αν η εμφάνιση της στο Met Gala δεν σε έπεισε για το αντίθετο, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε την χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram.

Η Ρωσίδα καλλονή και μητέρα ενός κοριτσιού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις Κάννες για το Φεστιβάλ και εκτός από τις σούπερ αποκαλυπτικές και sexy εμφανίσεις της, η Irina μας χάρισε κι ένα πλάνο από το σώμα της, φορώντας μαγιό και παίζοντας φυσικά με τον φωτογραφικό φακό. Με ένα κίτρινο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο σώμα της, αλλά και τους σμιλεμένους γλουτούς της, το supermodel της Victoria’s Secret μας διέλυσε οποιαδήποτε αμφιβολία ή εντύπωση είχαμε περί εγκυμοσύνης.

Το κορμί της πλέον, μετά και την γέννα του πρώτου της παιδιού έχει ξαναβρεί αφενός την φόρμα του, αφετέρου έχει τις καμπύλες που χρειάζεται –και γιατί όχι και την κυτταρίτιδα- και είναι μοναδικά υπέροχο. Η κοιλίτσα της μπορεί να μην φαίνεται ολόκληρη, όση όμως φαίνεται από το πλάνο σίγουρα δεν παραπέμπει σε κοιλιά εγκυμοσύνης.

Irina, για μία ακόμη φορά, μας μάγεψες!


https://www.instagram.com/p/BirdBc9j8_-

Δες φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος; Η φωτογραφία της Irina Shayk που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Irina Shayk: Η νέα της εμφάνιση με τον Bradley και οι φήμες περί εγκυμοσύνης