Λίγες ημέρες μετά την γέννα, το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα του γιου του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ημέρες μετά την γέννα, το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα του γιου του

Τους πήρε μερικές ημέρες, όμως το μάθαμε

Πριν από τέσσερις ημέρες, η μυστική εγκυμοσύνη της star έφτασε στο τέλος της, όταν η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Jesse Plemons. Τι και αν οι φήμες κυκλοφορούσαν από τις αρχές Δεκέμβρη, εκείνη δεν ανακοίνωσε ποτέ δημόσια την εγκυμοσύνη της, ωστόσο την επιβεβαίωσε με μία φωτογράφιση.

Τώρα τέσσερις μέρες μετά η Kirsten Dunst και ο Jesse, αποκάλυψαν το όνομα του γιου τους και είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη κάποια φωτογραφία του, ωστόσο μάθαμε από το The Blast, πως ο μικρούλης ακούει στο όνομα Ennis Howard. Οι δύο stars γνωρίστηκαν πριν αρκετό καιρό όταν έπαιξαν το ζευγάρι στη δεύτερη σεζόν της σειράς Fargo και ο έρωτας τους απ’ ότι φάνηκε ήταν κεραυνοβόλος.

Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στις Χρυσές Σφαίρες κι εκείνη εκτός από το «ναι» του χάρισε και έναν γιο. Είμαστε σίγουρες πως το διάσημο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πως ο μικρούλης τους είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόντουσαν για να ολοκληρωθεί η αγάπη τους.

Διάβασε ακόμη:

Είναι γεγονός! Η Khloe Kardashian μας δείχνει την True και το Instagram «λιώνει»