Δεν μας τα λένε καλά: Justin Theroux & Emma Stone φεύγουν μαζί από το Met και οι φήμες φουντώνουν

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσαμε πως υπάρχουν βάσιμες υποψίες που θέλουν τον Justin Theroux να βγαίνει με την φίλη του –κατά τα άλλα- Emma Stone. Και το πιστέψαμε γιατί υπήρχαν και φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί σε βόλτα στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Φωτογραφίες που δεν μπορείς να αγνοήσεις έτσι εύκολα. Κι ενώ διαβάσαμε πως απλά είναι πολύ καλοί φίλοι –ας πούμε πως το πιστέψαμε- οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μας αποπροσανατόλισαν και πάλι.

Η φλογερή κοκκινομάλλα ηθοποιός και ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το Met Gala πριν από μερικές ημέρες και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι ασχολίαστο. Μπορεί η πηγή την προηγούμενη φορά να ανέφερε πως οι δύο stars είναι φίλοι, όμως μετά τα τελευταία γεγονότα, μάλλον υπάρχει και κάτι περισσότερο μεταξύ τους.

Ή τουλάχιστον τώρα δημιουργείται κάποιο δέσιμο μεταξύ τους, το οποίο σίγουρα πιο πριν δεν υπήρχε. Μπορεί κατά διαστήματα να του έχουν χρεώσει κάποιες νέες συντρόφους –μετά τον χωρισμό του με την Jennifer- όμως δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο εάν ο ηθοποιός «σπάσει» το friendzone και δημιουργήσει σχέση με την όμορφη κοκκινομάλλα, Emma.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και να συμβεί θα το μάθουμε σύντομα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο άλλωστε.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αποκλείεται! Ο Justin Theroux ζευγάρι με την Emma Stone;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ