Είναι αυτές οι πρώτες φωτογραφίες της Pippa Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτές οι πρώτες φωτογραφίες της Pippa Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Μάλλον μένει μόνο να το επιβεβαιώσει

Ήταν μέσα Απριλίου και μόλις μία ημέρα πριν η αδερφή της, Kate, φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως η Pippa Middleton πρόκειται να γίνει μαμά για πρώτη φορά. Μπορεί οι πληροφορίες να ήταν αρκετά σαφής και τα στοιχεία αρκετά, ωστόσο το θέμα αυτό δεν πήρε περαιτέρω διαστάσεις και σχεδόν μπορούμε να πούμε πως ξεχάστηκε πολύ γρήγορα.

Σχεδόν έναν μήνα μετά όμως, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της στο Knightsbridge και η εμφάνιση της μαρτυρούσε σίγουρα μια κάποια εγκυμοσύνη. Μπορεί να μην φαινόταν ξεκάθαρα, είναι άλλωστε στα πρώτα στάδια αυτής, οι φωτογραφίες της όμως πρόδωσαν αυτό που μάλλον δεν ήθελε να αποκαλύψει ακόμη. Η αδερφή της Δούκισσας του Cambridge και ο σύζυγος της, James Matthews πρόκειται να γίνουν γονείς και το μόνο που απομένει τυπικά, είναι η δική τους ανακοίνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Pippa είναι 16 εβδομάδων (aka στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της) και το casual chic look που φορούσε μάλλον μας έδωσε ένα hint της μικρής για την ώρα, φουσκωμένης κοιλίτσας της. Με ένα λευκό παντελόνι, κόκκινο top και ένα ζευγάρι χαμηλά παπούτσια, η Pippa απόλαυσε την βόλτα της και οι φήμες για την εγκυμοσύνη της φούντωσαν ακόμη περισσότερο.

Και όχι άδικα αν μας ρωτάς, γιατί αν παρατηρήσεις κι εσύ τις φωτογραφίες, της μια διαφορά κι ένα ελαφρύ φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς θα το δεις.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Δεν μας τα λένε καλά: Justin Theroux & Emma Stone φεύγουν μαζί από το Met και οι φήμες φουντώνουν