Η πραγματική αιτία χωρισμού Aniston-Theroux μόλις αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πραγματική αιτία χωρισμού Aniston-Theroux μόλις αποκαλύφθηκε

Και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που ξέραμε

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου και ήταν από αυτά τα διαζύγια που μας σόκαραν αρκετά για το 2018. Φυσικά και δεν θεωρήσαμε τυχαίο το γεγονός πως η Jen χώρισε σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον Brad Pitt και πιστέψαμε και σε ενδεχόμενη επανασύνδεση.

Ο Brad Pitt ωστόσο και η κρυφή σχέση του με την αρχιτέκτονα Neri Oxman –που αποκαλύφθηκε πρόσφατα- δεν μας άφησαν περιθώρια για τέτοιες σκέψεις, οπότε αναζητήσαμε αλλού την αιτία του χωρισμού τους. Οι δύο stars δεν έδωσαν ποτέ μία σαφή απάντηση σχετικά με το ζήτημα αυτό και κάπως έτσι μας άφησαν να πιστεύουμε, πως για όλα έφταιγε η πόλη διαμονής τους.

Η Jennifer Aniston και ο Justin ερχόταν συχνά σε ρήξη γι’ αυτό το θέμα, οπότε ναι έμοιαζε η ιδανική αιτία διαζυγίου. Τρεις περίπου μήνες μετά όμως αποκαλύπτεται η πραγματική αιτία. Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από το δίκτυο Star Insider αναφέρει πως η πραγματική αιτία δεν ήταν η διαμονή και η πόλη, αλλά η χημεία μεταξύ τους. Τι εννοούμε; Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως η ερωτική σπίθα ανάμεσα τους είχε χαθεί οριστικά εδώ και καιρό, ενώ σταμάτησαν να έχουν και σεξουαλικές επαφές έναν χρόνο μετά το γάμο, ενώ κοιμόντουσαν και σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

Αυτό οδήγησε στην απομάκρυνση του Justin από την Jennifer Aniston και στην απόφαση να απομονώνεται στο σπίτι του στο Μανχάταν. Η ηθοποιός έχανε απέλπιδες προσπάθειες να τον κρατήσει κοντά της, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Οφείλουμε ωστόσο να της αναγνωρίσουμε την θέληση και την υπομονή –και επιμονή- να κρατήσει ζωντανό τον γάμο της και ας μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Justin, να ξέρεις δεν σε συμπαθούμε και πολύ πια.

Διάβασε ακόμη:

Δεν μας τα λένε καλά: Justin Theroux & Emma Stone φεύγουν μαζί από το Met και οι φήμες φουντώνουν