Μετά την φωτό της True, η Khloe απαντά στα σχόλια που την θέλουν να είναι κόρη του OJ Simpson

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά την φωτό της True, η Khloe απαντά στα σχόλια που την θέλουν να είναι κόρη του OJ Simpson

Η απάντηση της τουλάχιστον αφοπλιστική

Πριν από ένα 24ωρο περίπου η Khloe Kardashian κοινοποίησε στο Instagram account της, το πρώτο βίντεο, στο οποίο και απαθανατιζόταν η κόρη της, True Thompson. Η μικρούλα έγινε ενός μήνα και φυσικά η reality star δεν θα μπορούσε να μην μας δείξει το κοριτσάκι της που την έχει κάνει τρομερά ευτυχισμένη.

Μόλις όμως το βίντεο αυτό είδε το φως της δημοσιότητας, συνέβη κάτι που ίσως κάπου στο πίσω το μέρος του μυαλού σου να σκέφτηκες κι εσύ. Όπως θα είδες η μικρή True δεν έχει πάρει τίποτα από την μαμά της και ως επί των πλείστων μοιάζει πάρα πολύ στον μπαμπά της, Tristan Thompson. Τόσο στα χρώματα, όσο και στο πρόσωπο. Και κάπου εδώ έγινε και το εξής παράδοξο –αλλά ίσως αναμενόμενο-.

Ένας από τους fans της star είδε το βίντεο και λόγω του χρώματος της True έσπευσε να σχολιάσει πως έτσι αποδεικνύεται πως η Khloe τελικά είναι πράγματι κόρη του OJ Simpson –όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν- και όχι του Robert Kardashian. Ποιος είδε την Khloe και δεν την φοβήθηκε. Η star έγινε έξαλλη και φυσικά έσπευσε να απαντήσει στον κακοπροαίρετο αυτόν άνθρωπο με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Ο μπαμπά της είναι μαύρος ανόητη! Γι’ αυτό και είναι τόσο μελαμψή», έγραψε στο σχόλιο της συγκεντρώνοντας φυσικά άπειρα likes. Προφανώς και δεν θα άφηνε έτσι την κατάσταση.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Είναι γεγονός! Η Khloe Kardashian μας δείχνει την True και το Instagram «λιώνει»

Επιτέλους! Η πρώτη φωτογραφία της Khloe Kardashian αγκαλιά με την κόρη της