H κολλητή της Meghan Markle δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη στο γάμο

Πατουχέα Μαριάννα
H κολλητή της Meghan Markle δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη στο γάμο

Μόλις έφτασε στο Λονδίνο

Μερικά εικοσιτετράωρα απομένουν μέχρι την στιγμή που θα δούμε την Meghan Markle να περπατά τον στολισμένο με λουλούδια διάδρομο φορώντας το νυφικό της, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry και να ενωθεί μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά και οι πρώτοι καλεσμένοι –εκτός Αγγλίας- έχουν αρχίσει να καταφθάνουν.

Μέσα στις πρώτες, λοιπόν, αφίξεις για τον επικείμενο βασιλικό γάμο ήταν και αυτή της καλύτερης φίλης της νύφης, της Jessica Mulroney. Η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Heathrow μόλις 72 ώρες πριν τον γάμο της φίλης της και από το πλευρό της δε θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγός της Ben Mulroney και τα τρία τους παιδιά, οι δίδυμοι Brian και John, και η μικρή Ivy.

Capture

Φημολογείται ότι η Jessica, πέρα από σχεδιάστρια μόδας, είναι και wedding planner διαθέτοντας το δικό της μαγαζί με νυφικά φορέματα και μάλλον η μέλλουσα πριγκίπισσα συμβουλεύτηκε την γνώμη της.

Η φιλία των δύο γυναικών μετράει επτά χρόνια ζωής, από τότε που η Meghan μετακόμισε στο Toronto για τις ανάγκες του ρόλου της ως Rachel Zane στη σειρά Suits. Εκείνη την περίοδο ο σύζυγος της Jessica ήταν ένας από τους πιο διάσημους παρουσιαστές του Καναδά και έφερε σε επαφή τις δύο γυναίκες.

Δείτε φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί..

Διάβασε ακόμα:

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι