Αυτό είναι το sexy ζευγάρι του μήνα! Ο ηθοποιός & η σύντροφος του κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται πια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το sexy ζευγάρι του μήνα! Ο ηθοποιός & η σύντροφος του κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται πια

Ζει τον έρωτα του και δεν τον νοιάζει τίποτα

Μπορεί ο George Clooney να κατείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον τίτλο του πιο γοητευτικού εργένη του Hollywood, τα τελευταία χρόνια όμως, αυτό έχει αλλάξει πολύ, αφού όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά πέρυσι έγινε και μπαμπάς δύο παιδιών. Και αφού και ο Brad Pitt βρήκε και πάλι τον έρωτα, ένας μόνο ηθοποιός του Hollywood, είχε μείνει εργένης για να κρατάει τις ισορροπίες.

Τελικά το τελευταίο δίμηνο και αυτός υπέκυψε στην ομορφιά μιας 20χρονης καστανής καλλονής δεσποινίδας, η οποία φαίνεται πως του έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν μας και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι πάνω από τέσσερις μήνες, τότε ναι, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως την έχει πατήσει για τα καλά.

Ο Leonardo DiCaprio δεν είναι πια το άτακτο αγόρι που γνώριζες μιας εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση και μάλιστα σοβαρή. Όχι καμία σημασία δεν έχουν τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν, όταν υπάρχει έρωτας όλα τα άλλα είναι περιττά. Και έχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα στο Hollywood να σου πούμε. Ο 43χρονος ηθοποιός και η νεαρή Camila, φαίνεται πως έχουν δει πολύ σοβαρά τη σχέση τους, αφού πλέον κυκλοφορούν με περισσή άνεση στους δρόμους της Νέας Υόρκης, και χωρίς να κρύβονται πια.

Ο φακός τους τσάκωσε να κάνουν βόλτα στο West Hollywood (γειτονιά της Νέας Υόρκης) και όχι μόνο δεν τον αγνόησαν/απέφυγαν, αλλά συνέχισαν να περπατούν ανενόχλητοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, σα να μη συμβαίνει τίποτα απολύτως. Και μπράβο τους, είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Πιο ερωτευμένος από ποτέ! Οι φωτογραφίες του star με την σύντροφο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου