Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Δες το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια εμφάνιση του

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Δες το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια εμφάνιση του

Πόσο μας αρέσει το ζευγάρι αυτό

Οι δύο stars μπορεί να παντρεύτηκαν το 2015, είναι όμως μαζί από πολύ πιο πριν και έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια. Και μπορεί να μην τους βλέπουμε πολύ συχνά σε επίσημες ή μη εμφανίσεις, είναι όμως ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια στον κόσμο του Hollywood. Φροντίζουν να κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ, ενώ σπάνια αφήνουν τον φακό να τους απαθανατίσει.

Αυτή λοιπόν είναι μία από αυτές τις φορές, ωστόσο πολύ μας άρεσε που τους είδαμε μαζί μετά από τόσο καιρό. Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher απαθανατίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην συναυλία των U2 στο Inglewood's Forum και έδειχναν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύζυγος της, έδειχναν σαν νιόπαντρο ζευγάρι και περπατούσαν μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι και χαμογελώντας ο ένας στον άλλον. Αυτή ήταν και μία από τις πολύ σπάνιες εξόδους του ζευγαριού, μετά από πάρα πολύ καιρό. Τελευταία φορά τους είδαμε στις αρχές του μήνα παρέα με τα δύο παιδάκια τους, τα οποία είναι γεγονός πως έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ πια.

Η Mila και ο Ashton, φαίνεται πως είναι ακόμη ερωτευμένοι σαν την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους και αυτό είναι κάτι πραγματικά πολύ όμορφο. Στην ίδια συναυλία παρευρέθηκαν επίσης ο Brad Pitt -χωρίς το ταίρι του- και η Chelsea Handler.

Δες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Για πρώτη φορά: Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis ποζάρουν για μια selfie στο Instagram