Το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρώτη του red carpet εμφάνιση στις Κάννες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρώτη του red carpet εμφάνιση στις Κάννες

Κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ανακαλύψαμε πως η star όχι μόνο είναι και πάλι ερωτευμένη, αλλά έχει σχέση με έναν πολύ μικρότερο της άντρα. Και φυσικά δεν μας φάνηκε περίεργο, στο Hollywood έχει αποδειχθεί, πως όλα μπορούν να συμβούν. Έκτοτε τους έχουμε δει μαζί ουκ ολίγες φορές –και σε πιο kinky και τρυφερές στιγμές- όμως έκαναν μόλις χθες την πρώτη επίσημη red carpet εμφάνιση τους.

Ο λόγος για τη Heidi Klum και τον Tom Kaulitz, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο amfAR Gala του Φεστιβάλ των Καννών, το βράδυ της Πέμπτης. Η 44χρονη καλλονή και ο 28χρονος μουσικός των Tokio Hotel περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του amfAR Gala που πραγματοποιήθηκε στο Hotel du Cap-Eden-Roc και έδειχναν απίστευτα ευτυχισμένοι, αλλά και ερωτευμένοι.

Ένα 24ωρο πιο πριν ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε έξω από το ξενοδοχείο να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά, οπότε ναι, οι δύο stars είναι σίγουρα πολύ ερωτευμένοι. Και πολύ χαιρόμαστε είναι η αλήθεια, που η Heidi βρήκε και πάλι τον έρωτα και μάλιστα στο πρόσωπο ενός τόσο ωραίου άντρα. Δίνουμε την έγκριση μας και ένα πολύ μεγάλο like σε αυτήν τη σχέση.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Heidi Klum είναι 44 ετών, ποζάρει topless και αμακιγιάριστη και δεν την νοιάζει τίποτα

Ο άτακτος star και η... άτυχη τραγουδίστρια ήρθαν πολύ κοντά τις τελευταίες μέρες