Η Heidi Klum είναι 44 ετών, ποζάρει topless και αμακιγιάριστη και δεν την νοιάζει τίποτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Heidi Klum είναι 44 ετών, ποζάρει topless και αμακιγιάριστη και δεν την νοιάζει τίποτα

Και είναι η απόλυτη θεά

Η Heidi Klum ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο sexy μοντέλα που έχουν περάσει ποτέ από το runaway της Victoria’s Secret από την χρυσή δεκαετία του 90’. Ακόμη και τώρα όμως, 30 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, παραμένει μία απίστευτα όμορφη και sexy γυναίκα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις. Πλέον διανύει το 44ο έτος της ηλικίας της και παρά το γεγονός πως έχει τέσσερα παιδιά, διαθέτει ακόμη κορμάρα.

Και δεν είναι και λίγες οι φορές που μας έχει αποδείξει πως η ηλικία της δεν την ενδιαφέρει καθόλου, αφού με μεγάλη ευκολία έχει φωτογραφηθεί όχι μόνο topless, αλλά και τελείως γυμνή. Λατρεύει να είναι ο εαυτός της, ο φυσικός και χωρίς ρετούς εαυτός της, και αυτό ακριβώς μας απέδειξε για μία ακόμη φορά με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram accountτης.

Η Heidi φόρεσε το μπουρνούζι της, κάθισε στην αυλή του σπιτιού της και απόλαυσε τις τελευταίες ακτίνες του ήλιου, πριν εκείνος δύσει, με την πιο αμακιγιάριστη, αρετουσάριστη και sexy της φωτογραφία της ever. Και λέμε sexy γιατί για μία ακόμη φορά φρόντισε να μας αφήσει άφωνες ποζάροντας topless. Εντάξει όχι τελείως, μιας και το μπουρνούζι της κάλυπτε τα επίμαχα σημεία, ήταν όμως αρκετή για να μας κάνει να την χειροκροτήσουμε.

Γιατί χρειάζεται πολύ θάρρος για ένα μοντέλο του βεληνεκούς της Heidi Klum να ποζάρει και topless και χωρίς ίχνος make-up στο πρόσωπο της.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη:

Το παράκανε! Η προκλητική φωτογραφία της Heidi Klum που ξεσήκωσε αντιδράσεις