Η Meghan Markle κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση λίγο πριν τον γάμο με τον πρίγκιπα Harry

Μαζί με την μητέρα της

Περίπου 12 ώρες (σε ώρα Λονδίνου) έχουν απομείνει, μέχρι την στιγμή που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον 600 καλεσμένων που θα κατακλείσουν το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor. Μπορεί να σου ακούγονται πολλές οι ώρες, όμως σκέψου πως αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ήδη δει την Meghan μέσα στο λευκό της νυφικό και ο Harry δεν θα είναι πια single (και πολύ στεναχωριόμαστε).

Αφήνουμε πίσω μας ό,τι και αν έχει προηγηθεί την τελευταία εβδομάδα –και πραγματικά δεν ήταν και λίγα- και περιμένουμε με ανυπομονησία την αυριανή ημέρα. Και ενώ οι πρόβες της μεγάλης αυτής στιγμής ολοκληρώθηκαν, η Meghan έκανε και την τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν από τον γάμο. Από αύριο θα είναι η Δούκισσα του Sussex και στο Παλάτι όλα θα είναι πια διαφορετικά.

Η ηθοποιός και η μητέρα της, Doria Ragland κατέφθασαν πριν από λίγη ώρα στο Cliveden House Hotel όπου και θα διανυκτερεύσουν απόψε –φυσικά σε διαφορετικά ξενοδοχεία με τον Harry- και το official account του Kensington στο Instagram ανέβασε φωτογραφία από την άφιξη της μέλλουσας νύφης. Χαμογελαστή και υπέρκομψη όπως πάντα χαιρέτησε το πλήθος και συνοδευόμενη από την μητέρα της εισήλθε στο ξενοδοχείο.


https://www.instagram.com/p/Bi7bOlOABHS

Να σου αναφέρουμε μόνο πως μία διανυκτέρευση σε σουίτα του εν λόγω ξενοδοχείου κοστίζει περίπου 1,741 ευρώ. Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε η Meghan Markle για να είναι κορμάρα στον γάμο