Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε η Meghan Markle για να είναι κορμάρα στον γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολούθησε η Meghan Markle για να είναι κορμάρα στον γάμο

Ανυπομονούμε να τη δούμε μέσα στο νυφικό της

Κάτι λιγότερο από 24 ώρες απομένουν μέχρι την στιγμή που η Meghan Markle θα περπατήσει το κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί στο παρεκκλήσι του Windsor, προκειμένου να φτάσει στον καλό της και να ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όλοι ανυπομονούμε να τη δούμε μέσα στο νυφικό της, το οποίο μέχρι στιγμής οι φήμες αναφέρουν πως έχουν σχεδιάσει οι Ralph and Russo και πλάι στον πρίγκιπα Harry ευτυχισμένη και χαμογελαστή.

Κι ενώ ξέρουμε πως διαθέτει ένα άψογο κορμί, φυσικά και ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να είναι έτοιμη για την μεγάλη και πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Το πρόγραμμα αυτό είδες το φως της δημοσιότητας και σου το παρουσιάζουμε ευθύς. Μη νομίζεις πάντως πως έκανε που δεν γνωρίζεις, οι ασκήσεις ήταν απίστευτα απλές και γνωστές.

Όπως έχουμε διαβάσει πολλές φορές στο παρελθόν –και πριν αρραβωνιαστεί με τον Harry- έκανε πολύ συχνά pilates. Λογικό και αναμενόμενο. «Οι πιλάτες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για το σώμα σου», έχει αναφέρει η ίδια στο παρελθόν. Εκτός από πιλάτες όμως, έτρεχε κιόλας. Η ηθοποιός έχει πει στο παρελθόν, πως το τρέξιμο την βοηθάει να βρει την ψυχική και σωματική της γαλήνη. Το αποκαλεί μάλιστα, «κινητό διαλογισμό».

Πριν διαγράψει το Instagram account της ήταν πολλές οι αναρτήσεις της με ασκήσεις από την καθημερινή της προπόνηση, και όπως τότε, έτσι και τώρα προσπάθησε να ενδυναμώσει τα πόδια της κάνοντας σχοινάκι. Μία από τις πολύ αγαπημένες της ασκήσεις μάλιστα, ήταν και η σανίδα με βαθιά βυθίσματα των γοφών. Όλα αυτά όμως δεν είχαν κανένα απολύτως νόημα, αν δεν ακολουθούσε και μια ισορροπημένη διατροφή.


https://www.instagram.com/p/BaIMpdpl9uJ

Ενδεικτικά σου αναφέρουμε πως όλο αυτό το διάστημα η διατροφή της περιλάμβανε χούμους, καρότα, πράσινους χυμούς, γάλα αμυγδάλου και πουτίγκα με σπόρους chia.

Υπομονή λίγες ώρες ακόμη λοιπόν, μέχρι να τη δούμε να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της.

Αυτό το είδες:

Αυτό είναι το αστρονομικό κόστος για το γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle