Ήταν αυτή η πιο αστεία στιγμή στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ήταν αυτή η πιο αστεία στιγμή στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle;

Εμείς ψηφίζουμε ναι

Εχθές σου παρουσιάσαμε τις 6 καλύτερες στιγμές που διαλέξαμε και ξεχωρίσαμε από τον γάμο του αγαπημένου μας Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Είναι αλήθεια πως δεν θα ξεχάσουμε με τίποτα το βλέμμα του Harry όταν η σύζυγός του έμπαινε στην εκκλησία, όπως επίσης και τα δάκρυα του κατά την διάρκεια της τελετής. Ο Δούκας του Sussex έκλεψε την παράσταση από όλες τις απόψεις και αυτό οφείλεις να το παραδεχτείς.

Ποια ήταν όμως η πιο αστεία στιγμή στην διάρκεια του γάμου; Ναι, φυσικά και υπήρχε και το κατάλαβαν και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, αφού άρχισαν να γελούν χωρίς όμως να διακόψουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα στο μυστήριο. Μετά το κομπλιμέντο που έκανε στην Meghan λίγο μετά που έφτασε δίπλα του, ο πρίγκιπας έκανε ακόμη κάτι το οποίο θα το βλέπουμε και θα το ξαναβλέπουμε.

Την στιγμή που σήκωσε το βέλο της Meghan Markle –Χριστέ μου τι βλέμμα ήταν αυτό και πόσος έρωτας;- της είπε «Hi», με αποτέλεσμα και οι δύο να χαμογελάσουν έντονα. Μας δες το βίντεο και πες μας, εσύ θα μπορούσες να αντισταθείς σε αυτό το υπέροχο χαμόγελο και αυτό το γλυκό και γεμάτο αγάπη βλέμμα;


https://www.instagram.com/p/Bi9QOFyjdk_

Κλείνοντας, καταλήγουμε σε ένα μόνο συμπέρασμα. Ότι όλα εμείς τα κορίτσια έναν τέτοιον άντρα θέλουμε. Που να μας κοιτάζει όπως ο Harry τη Meghan.

Δες ακόμη:

Οι 6 καλύτερες στιγμές από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle που μας συγκίνησαν

Crash test: Το φιλί του Harry με την Meghan