Απίστευτο! Πόσες φορές έχει ξαναβάλει το φόρεμα του πριγκιπικού γάμου η Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Απίστευτο! Πόσες φορές έχει ξαναβάλει το φόρεμα του πριγκιπικού γάμου η Kate Middleton

Με το ίδιο φόρεμα η Kate Middleton!

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τον πριγκιπικό γάμο του Harry με την Meghan Markle, Δούκα και Δούκισσα του Sussex πια και μπορεί να μην έκλεψε τις εντυπώσεις συνολικά, όμως η νέα μαμά δούκισσα του Cambridge Catherine, κέρδισε την καρδιά μας ως η πιο σικ λεχώνα.

Η Kate, που στις 23 Απριλίου, λιγότερο από ένα μήνα πριν, έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Louis, μας παραξένεψε με την επιλογή ρούχου της.

Κι αυτό γιατί η σύζυγος του William αποφάσισε να φορέσει ένα φόρεμα που έχει βάλει ήδη όχι μία αλλά δύο φορές στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα παστελ κίτρινο σύνολο του Alexander McQueen και και ένα καπέλο Philip Treacy.

Διάβασε ακόμα:Η Ήβη Αδάμου μας έδωσε ένα hint από την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το συγκεκριμένο σύνολο η Kate το έχει βάλει στην βάπτιση της κόρης της και δίχρονης σήμερα πριγκίπισσας Charlotte αλλά και στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πάντως, το ότι το εν λόγω φόρεμα χωράει στο σώμα της Kate, σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τον τρίτο τοκετό, μας φτάνει και μας περισσεύει.
Αξίζει να τονίσουμε πως πέρσι, στο γάμο της αδερφής της Pippa Middleton, η Kate, ήταν σαφώς πιο εντυπωσιακή με το παστέλ ροζ φόρεμα από τον οίκο Alexander Mc Queen και πάλι.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω!