Ποια Meghan; Η συγκεκριμένη κυρία έκλεψε πραγματικά την παράσταση στο γάμο

Πατουχέα Μαριάννα
Ποια Meghan; Η συγκεκριμένη κυρία έκλεψε πραγματικά την παράσταση στο γάμο

Το λες και λίγο άδικο

Έφτασε και πάλι η Δευτέρα και έχουν ήδη περάσει δύο ημέρες από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς. Ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle, σε μία τελετή παραμυθένια, όπως ακριβώς και η αγάπη τους. Η αλήθεια είναι ότι συγκινηθήκαμε, κλάψαμε και θα θυμόμαστε για πάντα το «Είσαι υπέροχη» και το βλέμμα που της έδωσε ο Harry, την στιγμή που στάθηκε δίπλα του νύφη.

Έλα, όμως, που όσο εμείς παρατηρούσαμε αυτές τις μικρολεπτομέρειες το παγκόσμιο ενδιαφέρον στράφηκε σε μια άλλη γυναίκα, και όχι την Meghan. Τα βλέμματα έκλεψε μια απαστράπτουσα παρουσία (βεβαίως βεβαίως) που επέλεξε για την γαμήλια τελετή ένα σκούρο μπλε φόρεμα που αγκάλιαζε το καλλίγραμμο κορμί της και μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες που το συνόδευαν άψογα.

Capture

Ο λόγος για την Jessica Mulroney, ναι την κολλητή της Meghan, για την οποία συζητούσαμε προχθές. Θυμάσαι που λέγαμε για την άφιξή της στο αεροδρόμιο; Η Jessica έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τους δύο της γιούς, John και Brian, που υπήρξαν τα παρα-γαμπράκια της Meghan βοηθώντας την με την εντυπωσιακή ουρά του φορέματός της.

Μάλιστα, η Jessica, μετά το τέλος της τελετής ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «Περήφανη φίλη. Περήφανη μαμά» αναφερόμενη τόσο στο ευτυχές γεγονός της καλύτερής της φίλης όσο και στους γιούς της που άφησαν το στίγμα τους στην τελετή.

jessicamulroney 31752525 116994409119550 285541215523307520 n copy

Δες ακόμα:

Απίστευτο! Πόσες φορές έχει ξαναβάλει το φόρεμα του πριγκιπικού γάμου η Kate Middleton