Το photoshop της Kendall Jenner στη νέα της φωτογραφία, έκανε τους fans της έξω φρενών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το photoshop της Kendall Jenner στη νέα της φωτογραφία, έκανε τους fans της έξω φρενών

Και όχι άδικα

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες παραμελήσαμε κάπως την οικογένεια Kardashian και αυτό λόγω του γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Συνέβησαν –και εξακολουθούν να βγαίνουν- τόσα υπέροχα και περίεργα πράγματα και όπως καταλαβαίνεις θα είναι θέμα συζήτησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γυρνώντας όμως και πάλι στην διάσημη αυτή οικογένεια, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας κρατάει σε εγρήγορση, έχουμε νέα από το στρατόπεδο Kendall Jenner, τα οποία όμως δεν είναι και τόσο θετικά, τουλάχιστον για εκείνη. Η τελευταία της φωτογραφία στο Instagram βλέπεις, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έκανε αρκετούς από τους fans της να βγουν από τα ρούχα τους και όχι άδικα.

Απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από τις naked selfie είναι παράδοση στην οικογένεια, να κάνουν και photoshop σε αυτές, προκειμένου να διορθώνουν τυχόν ατέλειες. Μόνο που αυτό δεν είναι πάντα πετυχημένο και είναι εμφανές στην εκάστοτε φωτογραφία. Και αυτό ακριβώς συνέβη και στην εν λόγω sexy φωτογραφία της νεαρής Jenner. Η 22χρονη ποζάρει στο μπάνιο της topless με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι -μία λήψη τραβηγμένη από τη φίλη της, Hailey Baldwin- όμως αποφάσισε να κάνει την κοιλιά της λίγο περισσότερο πλάκα, από αυτό που είναι ήδη.

Δεν τα κατάφερε όμως και πολύ καλά, αφού αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λυγίσει κάπως και τον τοίχο δίπλα της. Και όσο και αν προσπάθησε να αποσπάσει τα βλέμματα παίρνοντας ένα πολύ sexy ύφος, αρκετοί ήταν αυτοί που το κατάλαβαν και σχολίασαν για το αποτυχημένο photoshop της star.

Sorry Kendall!

Δες τις φωτογαρφίες και τη διαφορά στον τοίχο, στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Kendall Jenner φόρεσε στις Κάννες το μοναδικό μαγιό που χρειαζόμαστε αυτό το καλοκαίρι