H Gwyneth έκανε τρελές αποκαλύψεις για το δεσμό με τον Ben Afflect και το Brad Pitt

Πατούλια Κατερίνα
H Gwyneth έκανε τρελές αποκαλύψεις για το δεσμό με τον Ben Afflect και το Brad Pitt

Άκρως αποκαλυπτική η Paltrow

Μια πιπεράτη συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Gwyneth Paltrow στο ραδιοφωνικό σόου του Howard Stern όπου θυμήθηκε τις σχέσεις του παρελθόντος με τον Ben Afflect και τον Brad Pitt.

H Paltrow που ευχαρίστησε δημόσια τον Afflect κατά την παραλαβή του Oscar που κέρδισε το 1999 αποκάλυψε το γιατί δεν παντρεύτηκε τελικά τον Ben.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον. Με συγκεκριμένα αγόρια προσπαθείς απλά να κάνεις τη σχέση να λειτουργήσει. Προσπαθείς να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος. Ο Ben ήταν μάθημα για εμένα. Δεν ξέρω τι ακριβώς προσπαθούσα να επουλώσω αλλά ήταν σπουδαίος».



Όσο για τον δημοφιλή δεσμό με τον Brad Pitt πριν ακόμα κι από εκείνο με τον Afflect, η Paltrow αποκάλυψε μια ιστορία άγνωστη μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό πως ο Harvey Weinstein την είχε στριμώξει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όταν ήταν μόλις 22 ετών. Ο Brad γνώριζε για το περιστατικό και το τότε ζευγάρι συνάντησε τον παραγωγό στο Broadway.

Διάβασε ακόμα: Ο Alexi Lubomirski μόλις αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από την πιο ρομαντική φωτό Harry-Meghan

Όπως αποκάλυψε η Paltrow, o επί τρία χρόνια αγαπημένος της, ήθελε να ξυλοφορτώσει τον παραγωγό.

«Ο Μπραντ ήταν φανταστικός, έβαλε στην άκρη τη φήμη του για να με προστατεύσει, τότε που ούτε ήμουν διάσημη, ούτε είχα κάποια εξουσία. Ο Brad είναι καλός άνθρωπος και ο Harvey δεν με ενόχλησε ποτέ πια».