Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Kourtney Kardashian & η άσεμνη έκφραση της, κάνουν το γύρο του internet

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Kourtney Kardashian & η άσεμνη έκφραση της, κάνουν το γύρο του internet

Έξαλλη η Kourtney

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες έχουμε παραμελήσει κάπως την οικογένεια Kardashianένεκα του βασιλικού γάμου βλέπεις- όμως δεν σκοπεύουμε να τελειώσουμε την εβδομάδα με αυτόν τον τρόπο, αφού έκαναν μεγάλο comeback και καθεμία από τις αδερφές είχε κάτι καινούργιο να μας παρουσιάσει και ίσως όχι τόσο θετικό, όσο μπορεί να περιμένεις.

Μετά το αποτυχημένο photoshop της Kendall Jenner και την γλυκύτατη φωτογραφία της Kim με τα παιδιά της, έρχεται η Kourtney Kardashian, η οποία απαθανατίστηκε με τον μεγάλο της γιο, Mason, στο Calabasas και δεν ήταν και τόσο ευγενική με τους παπαράτσι. Όταν είσαι διάσημη είναι σίγουρο πως οι φωτογράφοι θα σε ακολουθούν παντού και αυτό είναι κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο στην χθεσινή της εμφάνιση με τον μεγάλο της γιο δεν κράτησε την ψυχραιμία της και φέρθηκε κάπως άσεμνα απέναντι στους παπαράτσι που απλά ήθελαν ένα πλάνο της. Η 39χρονη reality star πήγαινε τον γιο της στο μάθημα ζωγραφικής που είχε και μπαίνοντας μέσα στο κτίριο, αφού προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να κρύψει το πρόσωπο της, αποκάλεσε τους φωτογράφους «χαζούς» που δεν την άφηναν ήσυχη.

Εκείνη με την σειρά τους δεν της απάντησαν, αντιθέτως την ευχαρίστησαν για τα πλάνα που πήραν από την καθημερινή αυτή έξοδο με τον γιο της.

Δες στο βίντεο παρακάτω την Kourtney με τον Mason, αλλά και την «ατάκα» της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.



Διάβασε ακόμη:

Δηλώνουμε σοκαρισμένες με το κορμί της star στην τοποθεσία Hollywood. Μα δες!