Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης κα συγχώρεσης της Khloe Kardashian στον Tristan Thompson

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης κα συγχώρεσης της Khloe Kardashian στον Tristan Thompson

Και είμαστε σίγουρες πως πάει κάπου το μυαλό σου

Η Khloe Kardashian το τελευταίο διάστημα είναι όλο υπονοούμενα και κρυφά μηνύματα στα social media της και αυτό ήταν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα μας περνούσε απαρατήρητο. Μετά το όλο νόημα μήνυμα της για τον σύντροφο της στο Instagram account της, το περιοδικό People έρχεται με μία νέα εξέλιξη για την ζωή της.

Μία εξέλιξη που όμως δεν την ακούς πρώτη φορά, αφού πριν από λίγο καιρό κι εμείς είχαμε αναφέρει κάτι αντίστοιχο. H reality star φαίνεται πως έχει συγχωρήσει για τα καλά τον άπιστο σύντροφο της, παρά το γεγονός πως εκείνος την απάτησε με τουλάχιστον 5 γυναίκες πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Το περιοδικό People ωστόσο, αναφέρει πως η Khloe θέλει να παντρευτεί με τον Tristan, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον κάποιο σχέδιο περί γάμου. Τα πάει πολύ καλύτερα το τελευταίο διάστημα και θέλει η οικογένεια της να είναι μαζί και ενωμένη με κάθε τρόπο. Ο Tristan από την άλλη δηλώνει μετανιωμένος και έτοιμος να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του, απέναντι στην σύντροφο του.

Οι δυο τους έχουν συζητήσει για το κοινό τους μέλλον και πιστεύουν πως μπορούν να έχουν μία πολύ ευτυχισμένη ζωή μαζί. Λες να λάβουμε σύντομα προσκλητήριο γάμου από την οικογένεια Kardashian;

Δες και αυτό:

Angelina Jolie-Brad Pitt: H εξέλιξη που θα φέρει τις σχέσεις τους σε οριακό σημείο

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Kourtney Kardashian & η άσεμνη έκφραση της, κάνουν το γύρο του internet