Η έκκληση της Jennifer Aniston στον Justin Theroux! Τι του ζητάει απεγνωσμένα;

Η έκκληση της Jennifer Aniston στον Justin Theroux! Τι του ζητάει απεγνωσμένα;

Η ηθοποιός σε έξαλλη κατάσταση

Ήταν μέσα Φεβρουαρίου, όταν η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux δημοσίευσαν με κοινή τους δήλωση, πως αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Σε αυτήν τη δήλωση το πρώην ζευγάρι ανέφερε μάλιστα πως ανυπομονεί να συνεχίσει την πολύ καλή σχέση που έχει χτίσει τόσο καιρό και πως το γεγονός πως θα μείνουν φίλοι είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν τη λες και πολύ φιλική τη σχέση τους, αφού από τότε που χώρισαν δεν έχουν συμβεί και λίγα πράγματα. Εκείνος απαθανατίζεται συνεχώς με διάφορα μοντέλα, αλλά και άλλες γνωστές stars, αφήνοντας να εννοηθούν διάφορα πράγματα κι εκείνη γίνεται ολοένα και πιο έξαλλη.

Μάλιστα μετά τα τελευταία δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας που τον θέλουν να βγαίνει με την Selena Gomez, η 49χρονη ηθοποιός έκανε μία έκκληση στον πρώην σύζυγο της και του ζήτησε να σταματήσει πλέον να την ντροπιάζει και να την ταπεινώνει με την συμπεριφορά του και να φερθεί σαν ώριμος και μυαλωμένος άνθρωπος.

Καταλαβαίνεις πως είναι κάπως δύσκολο να βλέπεις τον πρώην σου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να σαλιαρίζει με μικρότερες από εσένα –αλλά και από τον ίδιο- γυναίκες και μάλιστα η μία από αυτές να είναι και φίλη σου, οπότε ναι, το τελευταίο που μπορείς να ζητήσεις, είναι να συμπεριφέρεται κάπως καλύτερα και με περισσότερο σεβασμό. Μένει μόνο να δούμε την απάντηση του Justin.

Διάβασε ακόμη:

Τελικά, τι συμβαίνει ανάμεσα στην Emma Stone και τον Justin Theroux;

Μία υπόκλιση για την Jennifer Aniston και τη νέα της νεανική εμφάνιση!