Ο πρώην της Jennifer Aniston ζευγάρι με τη Selena Gomez;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Jennifer Aniston ζευγάρι με τη Selena Gomez;

Αυτό και αν είναι η είδηση

Πριν από μερικά 24ωρα μάθαμε την πραγματική αιτία του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και δεν σου κρύβουμε πως μια σύγχυση κι έναν θυμό τον νιώσαμε. Η αλήθεια είναι πως ο Justin δεν φέρθηκε καθόλου τίμια και για μία ακόμη φορά τασσόμαστε υπέρ της Jen, η οποία αν μη τι άλλο προσπάθησε για τον γάμο αυτόν όσο περισσότερο μπορούσε.

Κι ενώ τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως ο 46χρονος star βρίσκεται πολύ κοντά με την Emma Stone, νέα δημοσιεύματα, τον θέλουν να βγαίνει με την καλή φίλη της Jennifer Aniston, Selena Gomez. Τόσο το HollywoodLife, όσο και το Life&Style αναφέρουν πως ο Justin Theroux και η Selena έχουν μία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους κι έχουν έρθει και πάρα πολύ κοντά.

Και δεν ξέρουμε πως έχει αντιδράσει στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Justin Bieber, η Jennifer Aniston είναι να την «κλαίνε οι ρέγκες». Βαρύς χαρακτηρισμός, πράγματι, όμως είναι αυτός που περιγράφει καλύτερα την κατάσταση της. Η 49χρονη ηθοποιός νιώθει πολύ προδομένη από την καλή της φίλη και μία τεράστια κοροϊδία από τον επί 7 χρόνια –τα δύο παντρεμένοι- σύντροφο της.

«Πονάει πολύ να σκέφτεται πως ο πρώην της έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του και μάλιστα με μία τόσο νεότερη του κοπέλα. Το να τον σκέφτεται με οποιαδήποτε άλλη, είναι τρομερά οδυνηρό για εκείνη. Η 49χρονη προσπαθεί να μην δίνει σημασία σε αυτές τις φήμες και φυσικά ούτε που πιστεύει πως ισχύει κάτι τέτοιο», αναφέρει πηγή κοντά στην ηθοποιό.

4A0C066D00000578 0 image a 96 1520668143988

Μεταξύ μας ούτε κι εμείς θα θέλαμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Τι ισχύει όμως πραγματικά θα μάθουμε στην πορεία.

Δες το εξώφυλλο του περιοδικού στην gallery παρακάτω.

Δες και αυτό: Η πραγματική αιτία χωρισμού Aniston-Theroux μόλις αποκαλύφθηκε