Δεν ήταν ψέμα τελικά! Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε στα 57 του και ιδού οι αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν ήταν ψέμα τελικά! Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε στα 57 του και ιδού οι αποδείξεις

Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μας απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό ο γάμος του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και σίγουρα όχι άδικα. Ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς και φυσικά, ήταν τόσο μαγικός, όσο τον περιμέναμε. Ο Harry και η Meghan είναι πια ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex και δεν χορταίνουμε να τους κοιτάζουμε μαζί.

Το προηγούμενο σουκού όμως ανακοινώθηκε κι ένας ακόμη γάμος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γινόταν μέχρι το τέλος του μήνα που διανύουμε, και αυτό ακριβώς συνέβη. Ο Hugh Grant παντρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του στα 57 του χρόνια, και είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος αυτήν τη στιγμή. Και λογικό αν μας ρωτάς, αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Anna Eberstein, με την οποία έχει αποκτήσει και τρία παιδιά μαζί.

Δεν ξέραμε για πότε συγκεκριμένα ήταν προγραμματισμένος ο γάμος τους, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση, πως ο διάσημος ηθοποιός και η σύντροφος του είναι ζευγάρι κι επίσημα. Ο 57χρονος ηθοποιός και 39χρονη Σουηδέζα τηλεοπτική παραγωγός, παντρεύτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο δημαρχείο του Chelsea στο Λονδίνο και πλέον είναι ζευγάρι και με «τη βούλα».

Ο Hugh Grant και η Anna Eberstein απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το δημαρχείο, όπου φυσικά ήταν οι φίλοι και η οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένου τα δυο τους παιδιά. Να σου θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδάκι ακόμη, του οποίου δεν έχει γνωστό ακόμη ούτε το φύλο, ούτε και το όνομα του.

Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν και να ζήσουν τα παιδιά.

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε επίσης:

Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο με την Meghan Markle