Survivor 2: Η Ντάρια επέστρεψε στο Instagram και είναι σχεδόν αγνώριστη

Survivor 2: Η Ντάρια επέστρεψε στο Instagram και είναι σχεδόν αγνώριστη

Και πόσο όμορφη

Ισόβαθμες πια σε μέλη είναι οι δύο ομάδες του Survivor 2, από την Πέμπτη το βράδυ, που η Ντάρια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το reality επιβίωσης. Κι ενώ οι κόντρες και οι ίντριγκες καλά κρατούν ακόμη, η Ντάρια επέστρεψε και πάλι, μετά από 4μιση μήνες στα social media της.

Και αφού μας έδωσε και το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρηση της, άρχισε να μας «βομβαρδίζει» στο Instagram account της με τις αγαπημένες αναμνήσεις από το παιχνίδι, αλλά και με το πως περνάει τις μέρες της εκεί μέχρι να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν με την αγάπη τους κατά την διάρκεια της παραμονής μου μέσα στο Survivor 2018. Τελειώνει εδώ για μένα το ταξίδι μέσα σ´αυτό το όμορφο παιχνίδι, όσο δύσκολο ήταν τόσο και μαγικό . Ανυπομονώ να επιστρέψω Ελλάδα πίσω στην ζωή μου.?????✨?? #survivorgr #survivorgreece #μαχητές», έγραψε στην λεζάντα της πρώτης ανάρτησης της.

Στη συνέχεια ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες και από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά και μία παό τις αγαπημένες της στιγμές με την πολύ καλή της φίλη Βιργινία, όταν ήταν ακόμη στην ίδια ομάδα. Και δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, όμως εμάς μας φάνηκε τελείως διαφορετική και αγνώριστη στις φωτογραφίες της. Πολύ πιο όμορφη, αλλά και γλυκιά ταυτόχρονα.


https://www.instagram.com/p/BjNNOSjFOND

Δες το υλικό της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Γιατί όλο το Twitter τα έχει βάλει με την Κατερίνα Δαλάκα;