Είναι αυτός ο πιο σοκαριστικός και απρόσμενος χωρισμός στην ιστορία του Hollywood;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτός ο πιο σοκαριστικός και απρόσμενος χωρισμός στην ιστορία του Hollywood;

Ένα ακόμη ζευγάρι που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του

Μετά τον χωρισμό Angelina Jolie- Brad Pitt και Jennifer Aniston-Justin Theroux πιστεύουμε πως τα έχουμε ακούσει όλα και δεν υπάρχει πια χωρισμός που να μπορεί να μας σοκάρει τόσο. Ή μήπως υπάρχει; Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μία είδηση –και άκρως επιβεβαιωμένη- που θέλει διάσημο ζευγάρι του Hollywood να χωρίζει έπειτα από 20 χρόνια σχέσης.

Ναι, καλά διάβασες. Το διάσημο ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες και πλέον αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους. Η Alicia Silverstone και ο σύζυγός της, Christopher Jarecki είναι ένα ακόμη ζευγάρι που αποφάσισε να χωρίσει μέσα στο 2018 και είναι αλήθεια αρκετά απρόσμενος χωρισμός. Δεν τα λες και λίγα 20 χρόνια κοινής ζωής;

rs 634x1024 180207121349 634 alicia silverstone christopher jarecki

Οι πληροφορίες αναφέρουν βέβαια πως η απόφαση αυτή έχει παρθεί από τον Φεβρουάριο και απλά τώρα έγινε γνωστή στο κοινό. Ο Christopher μάλιστα έχει να εμφανιστεί στα social media της Alicia από τον Ιούλιο του 2017, οπότε σίγουρα τα πράγματα είχαν αρχίσει από τότε να μην πηγαίνουν καλά. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 -είχαν σχέση περίπου 7 χρόνια πριν παντρευτούν-, ενώ το 2011 έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι μαζί, τον 6 ετών πλέον Bear Blue Jarecki.

«Οι δύο stars τρέφουν βαθιά αγάπη και σέβεται ο ένας τον άλλο, αλλά από κοινού αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 20 χρόνια κοινής πορείας. Θα παραμείνουν πάντα πολύ καλοί φίλοι και γονείς για τον γιο τους», αναφέρει στη δήλωση του ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Μία τέτοια είδηση σίγουρα δεν την περίμενες!

Διάβασε ακόμη:

Η έκκληση της Jennifer Aniston στον Justin Theroux! Τι του ζητάει απεγνωσμένα;