Η Meghan Markle εκπαιδεύεται και δεν φαντάζεσαι σε τι

Τα «ιδιαίτερα» ξεκίνησαν

Σχεδόν μία εβδομάδα παντρεμένη με τον πρίγκιπα Harry είναι η Meghan Markle και αν νόμιζες πως το πιο δύσκολο κομμάτι, ήταν αυτό του γάμου και της πρώτη της εμφάνισης ως royal κάνεις μεγάλο λάθος. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την Δούκισσα του Sussex, η οποία πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Εχθές σου αναφέραμε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί από εδώ και στο εξής η πρώην ηθοποιός, όμως η εκπαίδευση δεν σταματάει εκεί. Η βασίλισσα Ελισάβετ δάνεισε στη Meghan Markle, μία από τις πιο έμπιστες βοηθούς της, μία γυναίκα Αυστραλιανής καταγωγής με το ψευδώνυμο Samantha the Panther, προκειμένου να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για τη νέα της βασιλική ζωή.

Η Samantha Cohen, η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της βασίλισσας, μετακόμισε ήδη από το Buckingham στο Kensington και λέγεται, πως η Δούκισσα του Sussex είναι έτοιμη για την εξάμηνη εκπαίδευσή της. Η 49χρονη θα καθοδηγήσει τον Harry και την Meghan μέσα σε αυτόν τον πρώτο χρόνο του γάμου τους, ενώ έπαιξε ήδη σημαντικό ρόλο τόσο στον γάμο τους, όσο και στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως η Αυτού Υψηλότης Δούκισσα του Sussex.

Το υπόλοιπο της χρονιάς θα το περάσει πηγαίνοντας σε συναντήσεις φιλανθρωπικών οργανώσεων, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις με καλό σκοπό, σε μία εθνική περιοδεία, η οποία θα διακοπεί μόνο από τον μήνα του μέλιτος, ενώ παράλληλα θα μαθαίνει από την μέντορα κα Cohen.

Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες για τη Meghan, αλλά αυτά έχει η royal life.

Photo credits: Kensington Palace

Διάβασε ακόμη:

Ο Alexi Lubomirski μόλις αποκάλυψε το παρασκήνιο, πίσω από την πιο ρομαντική φωτό Harry-Meghan

Η Meghan χαϊδεύει τον Harry στην πλάτη και όλοι λιώνουν στο Twitter!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ