Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian με την True, «έλιωσε» το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian με την True, «έλιωσε» το Instagram

Πόσο όμορφο είναι αυτό το πλασματάκι;

Ήταν 12 Απριλίου όταν η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στο Cleveland, πλημμυρίζοντας την οικογένεια της με αγάπη και πολλά χαμόγελα γι’ αυτό το μικρό θαύμα που κατάφερε να πραγματοποιήσει. Η 33χρονη reality star έγινε μανούλα για πρώτη φορά και από τότε την έχουμε χάσει κυριολεκτικά. Από εξόδους, από τα social media, παντού.

Λογικό βέβαια, μιας και θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την κορούλα της. Το γλυκύτατο αυτό κοριτσάκι, που μας έδειξε για πρώτη φορά στο account της στο Instagram, στις 12 Μαΐου, που έγινε ενός μήνα. Η Khloe έπαιζε με την μικρή True σε ένα βίντεο και το Instagram «έλιωσε» από όλο αυτό το cuteness που υπήρχε στο προφίλ της.

Η μικρή True Thompson είναι ίδια ο μπαμπάς της και σε αυτό δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία. Και αν δεν την είδες καλά και θες να σιγουρευτείς, δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, εχθές αργά το βράδυ (ώρα Ελλάδος). Η reality star κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της και είναι με διαφορά ό,τι πιο όμορφο, γλυκό και χαριτωμένο θα δεις σήμερα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο κούκλος ηθοποιός του Game of Thrones παντρεύεται και μόλις μάθαμε την ημερομηνία του γάμου