Οφείλουμε να χειροκροτήσουμε αυτήν την sexy εμφάνιση της Τάμτα με μαγιό

Οφείλουμε να χειροκροτήσουμε αυτήν την sexy εμφάνιση της Τάμτα με μαγιό

Και φυσικά το like μας είναι δεδομένο

Τρεις ημέρες μας χωρίζουν και επίσημα από την άφιξη του καλοκαιριού, και οι εξορμήσεις σε νησιά και παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τι πιο ωραίο άλλωστε από το να σκέφτεσαι πως πλησιάζει ο καιρός που θα κάθεσαι στην αγαπημένη σου παραλία μόνο με μαγιό και κοκτέιλ και θα απολαμβάνεις την ομορφιά της φύσης; Το τριήμερο αυτό ήταν ιδανικό για να καλωσορίσεις την αγαπημένη σου εποχή και αυτό έκαναν και αρκετοί από τους Έλληνες celebrities.

Φωτογραφίες με όμορφα τοπία, αλλά και με μαγιό από τις όμορφες γυναίκες της showbiz, ήταν μόνο μερικά από αυτά που έχουμε δει έως τώρα στο Instagram account μας. Και κάπως έτσι έπεσε και το μάτι μας στην πολύ sexy εμφάνιση της Τάμτα με μαγιό στο προσωπικό της account. Έτοιμη για το καινούργιο της τραγούδι δηλώνει η Τάμτα και η φωτογραφία της μας άφησε άφωνες.

«Το κορμί», είναι ίσως η έκφραση που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία της. Ποζάροντας με φόντο ένα πολύ όμορφο τοπίο, η Τάμτα φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της, το οποίο αγκάλιαζε υπέροχα το σώμα της και μας χάρισε μία από τις πιο sexy φωτογραφίες της.

Μια ματιά στη gallery παρακάτω θα σε πείσει.

Αυτό το είδες;

Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian με την True, «έλιωσε» το Instagram