Μισό λεπτό! Αυτή είναι η Kim Kardashian ή η...North West;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μισό λεπτό! Αυτή είναι η Kim Kardashian ή η...North West;

Έχουμε μπερδευτεί λίγο

Εδώ και αρκετή ώρα τώρα κοιτάμε και ξανακοιτάμε την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο account της στο Instagram η Kim Kardashian. Είναι η ίδια η reality star ή μήπως η κόρη της, North West; Η ομοιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική και είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε αρκετά να οδηγηθούμε σε ένα συμπέρασμα. Και αυτό έγινε φυσικά αφού στα σχόλια από κάτω διευκρινίστηκε για το ποια από τις δύο απεικονίζεται στη φωτό.

Μετά από αυτήν τη φωτογραφία της Kim στο Instagram καταλήξαμε οριστικά -και αμετάκλητα μη σου πούμε- στο σε ποιον από τους δύο γονείς της μοιάζει η μικρή North. Φυσικά και πιστεύαμε πως μοιάζει με την μαμά της, όμως μετά και από αυτό πειστήκαμε για τα καλά. Η 37χρονη reality star στην εν λόγω φωτογραφία δεν είναι πάνω από 10 χρονών και απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε έκανε ενόργανη γυμναστική.

Με μαύρο ολόσωμο κορμάκι και καπέλο –πιθανόν- από κάποια σχολική εκδήλωση- η Kim ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και ναι είμαστε σίγουρες, πως η North West είναι ξεκάθαρα κλώνος της μαμάς της. Αν ακόμη δεν σε έχουμε πείσει, μπορείς να δεις και μόνη σου την φωτογραφία παρακάτω, και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Αυτό το διάβασες;

Η Khloe Kardashian παίρνει για πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο και «δίνει» τον σύντροφο της