Η Khloe Kardashian παίρνει για πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο και «δίνει» τον σύντροφο της

Η Khloe Kardashian παίρνει για πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο και «δίνει» τον σύντροφο της

Δες το μήνυμα της

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η Khloe Kardashian βίωσε ίσως μία από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής της, αφού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν τον σύντροφο της να την απατά, όχι με μία αλλά με πέντε διαφορετικές γυναίκες. Και αυτό έγινε ενώ ήταν ακόμη έγκυος και σίγουρα με μία όχι και τόσο ήρεμη ψυχολογία. Η reality star ωστόσο δεν βγήκε ποτέ δημόσια να πάρει θέση για το θέμα αυτό, ακόμη και όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Αντιθέτως η Kim Kardashian μίλησε γι’ αυτήν του την απαράδεκτη συμπεριφορά και τον έκανε και unfollow από το Instagram με εκείνον να ανταποδίδει την κίνηση. Η Khloe από την άλλη το μόνο που κάνει το τελευταίο διάστημα είναι να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram account της, με quotes, τα οποία αφήνουν ένα ιδιαίτερο και βαθύτερο νόημα. Κάτι περίεργο συνέβη όμως, και νομίζουμε πως για πρώτη φορά πήρε έμμεσα θέση σχετικά με το σκάνδαλο αυτό.

Πριν από τρεις ημέρες η Kim Kardashian και ο Kanye West έκλεισαν 4 χρόνια γάμου και η αδερφή της, της έστειλε ένα δώρο, συνοδευόμενο από ένα μήνυμα, στο οποίο παρέλειπε για πρώτη φορά τον άτακτο σύντροφο της. «Ευτυχισμένη επέτειο Kimye. Η αγάπη πάντα κερδίζει! Με αγάπη Koko και True», έγραψε στο σημείωμα και ο Tristan Thompson άφαντος. Μήπως το μήνυμα της αυτό άφηνε και πάλι κάποιο υπονοούμενο για τον σύντροφο της;

Μήπως τελικά αυτό την έχει πειράξει πραγματικά πολύ, παρά το γεγονός πως δείχνει σκληρή; Μόνο η ίδια ξέρει και ίσως να μη μάθουμε ποτέ.

Δες και αυτό:

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης κα συγχώρεσης της Khloe Kardashian στον Tristan Thompson