Katie Holmes: Η διάσημη ηθοποιός και η κόρη της σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Katie Holmes: Η διάσημη ηθοποιός και η κόρη της σε μία σπάνια εμφάνιση τους

Δες τη star χωρίς ίχνος make up

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Katie Holmes να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της -και πρώτο με τον Jamie Fox- ωστόσο ούτε εκείνη, ούτε ο σύντροφος της έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες αυτές. Και μπορεί να μην έχουμε μάθει ακόμη κάτι με σιγουριά, ξέρουμε όμως πως και οι δύο λατρεύουν τα παιδιά και σίγουρα θα ήθελαν να αποκτήσουν κι ένα μαζί.

Την λατρεία τους στις κόρες τους μας απέδειξαν για μία ακόμη φορά οι δύο stars, όταν ο φακός τους απαθανάτισε –τον καθέναν ξεχωριστά- να περνούν χρόνο με τις κόρες τους. Η Katie Holmes απαθανατίστηκε στη Νέα Υόρκη, παρέα με την Suri, η οποία όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μοιάζει στη μαμά της, ενώ ο Jamie Foxx και η κόρη του Annalise εθεάθησαν στον χώρο της Disney στην Καλιφόρνια. Η 39χρονη ηθοποιός ήταν αρκετά casual ντυμένη και χωρίς ίχνος make up, ωστόσο για μία ακόμη φορά είχε κρύψει την περιοχή της κοιλιάς της με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να δούμε εάν οι φήμες εγκυμοσύνης πράγματι ισχύουν.

Η Suri περπατούσε λίγο πιο μπροστά από εκείνη, κρατώντας μία τσάντα και ένα πανωφόρι στα χέρια της και ήταν μία από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε έξω με την μαμά της. Η 12χρονη κόρη της ηθοποιού έχει πια μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι μια σωστή δεσποινίδα. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μάθουμε αν θα αποκτήσει αδερφάκι και φυσικά να την βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Αυτή η φωτογραφία της Katie Holmes πυροδότησε και πάλι τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Katie Holmes σε μία σπάνια εμφάνιση με την μαμά της