Το νέο ζευγάρι του Hollywood, επιβεβαίωσε τη σχέση του μέσω Instagram

Το νέο ζευγάρι του Hollywood, επιβεβαίωσε τη σχέση του μέσω Instagram

Ανέβηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Έναν μήνα μετά τον χωρισμό της η διάσημη τραγουδίστρια, επιβεβαίωσε μέσω Instagram την νέα της σχέση και πλέον είναι πιο σίγουρο από ποτέ. Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί, με ένα σχόλιο της star στον νέο της έρωτα να κάνει τις υποψίες επιβεβαίωση. Ο νεαρός ανέβασε στο Instagram account του μία κοινή τους φωτογραφία, και κάπως έτσι η υπόθεση έκλεισε.

Η Ariana Grande ανακοίνωσε στο Met Gala τον χωρισμό της από τον σύντροφο της Mac Miller, και μόλις 15 ημέρες μετά άρχισε να βγαίνει με τον Pete Davinson. Και απ’ ότι φάνηκε η σχέση τους δεν ήταν μόνο φιλική, αφού πριν από μερικές ώρες ο Pete κοινοποίησε στο account στο Instagram την πρώτη του φωτό με την Ariana.

Καμία σημασία δεν έχει αν μας ρωτάς, που η φωτογραφία τους ήταν σχετικά παλιά, το σχόλιο σε αυτή όμως μαρτύρησε πολλά. Ντυμένοι και οι δύο με μία ποδιά Harry Potter –φαίνεται υπήρξαν και οι δύο φαν- έγραψε στην λεζάντα του: «Η κάμερα με τα μυστικά έχει ανοίξει», θέλοντας να διατηρήσει το μυστήριο γύρω από την σχέση τους. Ακόμη έχεις αμφιβολίες;

Δες την φωτογραφία τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Πιάσαμε λαβράκι: Η απόδειξη ότι η σχέση των δύο stars ήταν … ψεύτικη!