Μόλις μάθαμε γιατί η Meghan Markle είναι πιο διαχυτική σε σχέση με την Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
Μόλις μάθαμε γιατί η Meghan Markle είναι πιο διαχυτική σε σχέση με την Kate Middleton

Μeghan vs Kate και στην εκδήλωση αγάπης!

Ένα πρόσωπο –κλειδί από το Παλάτι αποκαλύπτει γιατί η Meghan Markle είναι πιο διαχυτική με τον κόσμο και τον πρίγκιπα Harry σε σχέση με την Kate Middleton.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται κατά σύμπτωση στο 36ο έτος της ζωής τους, είναι Δούκισσες, είναι σύζυγοι των δύο πιο διάσημων πριγκίπων στον πλανήτη και είναι τόσο μα τόσο διαφορετικές. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στον πρίγκιπα Κάρολο, όσο και στον πρίγκιπα William και Harry, δίνει εξηγήσεις που δεν φανταζόμασταν.

Ο Grant Harrold μίλησε στην εφημερίδα Express και εξήγησε τι ακριβώς χωρίζει τις δύο συννυφάδες. Όπως αποκάλυψε ο μπάτλερ, η Meghan έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα στην επικοινωνία με τον κόσμο ενώ εξήγησε πως η Kate έχει μεγαλύτερη πίεση μιας και μια μέρα θα είναι εκείνη που θα γίνει βασίλισσα.

«Η Κate έχει μια υπέροχη προσωπικότητα αλλά το ότι θα γίνει βασίλισσα την πιέζει. Η Meghan δεν έχει τόση πίεση, δεδομένης της σειράς διαδοχής του Harry».

Ο βασιλικός μπάτλερ τόνισε μάλιστα πως η επαφή των δύο γυναικών έχει ευνοήσει και την Kate, και όποτε η τετράδα των δύο πριγκίπων και των δύο γυναικών βρίσκεται παρέα, υπάρχει ευχάριστο κλίμα. Ο Harrold υποστηρίζει μάλιστα πως αυτή η σπιρτάδα της Meghan θα είναι αρκετά υποστηρικτική στο μέλλον και για τον διάδοχο William αλλά και για την Kate.


https://www.instagram.com/p/BcCVw90lf6H

Διάβασε ακόμα: Αυτή η πριγκίπισσα παντρεύεται πέντε μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle

Όσο για το γιατί δεν είναι τόσο διαχυτική η Κate με τον William σε αντίθεση με τον Harry και τη Meghan, o μπάτλερ υποστηρίζει πως δεν φταίει το πρωτόκολλο για το γεγονός αυτό:

«Σίγουρα οι γαλαζοαίματοι δρουν διαφορετικά. Αλλά εδώ σημασία έχει πως η Meghan με το Harry είναι ακόμα στη χρυσή φάση της γνωριμίας του και φυσικά αγγίζονται περισσότερο».