Η σπάνια φωτογραφία της Kate Middleton στο Instagram που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η σπάνια φωτογραφία της Kate Middleton στο Instagram που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Είναι σχεδόν αγνώριστη

Πριν από μία εβδομάδα, βλέπαμε φωτογραφίες της Kate Middleton από το 2007, στις οποίες κυκλοφορούσε μεθυσμένη σε πάρτι. Ήταν κάτι αρκετά αλλόκοτο, αν σκεφτείς την θέση της αυτήν τη στιγμή. Και όμως οι φωτογραφίες αυτές υπήρξαν και είναι πέρα για πέρα αληθινές, αφού και ο φωτογράφος που τις έβγαλε, διηγήθηκε την ιστορία τους.

Τις τελευταίες ώρες στο Instagram ωστόσο, κυκλοφορεί μία φωτογραφία της Δούκισσας του Cambridge από πολύ παλιά, ίσως πριν καν γνωρίσει και τον William, στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη. Υπολογίζουμε πως βρίσκεται κάπου στην δεκαετία των 20 (maximum 26) και δείχνει τόσο ήρεμη και γλυκιά.

Έχοντας τα μαλλιά της μπούκλες και μερικά κορδελάκια πλεγμένα σε αυτά –κάποιο trend της εποχής προφανώς- απαθανατίζεται σε μία φωτογραφία, στην οποία αν δεν βλέπαμε το όνομα της ίσως και να μην καταλαβαίναμε πως πρόκειται για την Kate Middleton. Δεν γνωρίζουμε ούτε την χρονιά που τραβήχτηκε, ούτε σε ποια φάση της ζωής της βρισκόταν εδώ, είναι όμως πολύ γλυκιά και δικαίως κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


https://www.instagram.com/p/BjdPOFPhqqK

Αυτό το διάβασες;

Πόσο αυστηρή μαμά είναι η Kate Middleton; Η φωτογραφία που πρέπει να δεις!

Η Kate Middleton μεθυσμένη; Οι φωτογραφίες που η Δούκισσα του Cambridge θέλει να κάψει