Κεφάλαιο Brangelina: Η νίκη του Brad Pitt στην κηδεμονία των παιδιών δεν θα αρέσει πολύ στην Angie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κεφάλαιο Brangelina: Η νίκη του Brad Pitt στην κηδεμονία των παιδιών δεν θα αρέσει πολύ στην Angie

Ελπίζουμε να μην υπάρξουν παρατράγουδα

Εδώ και δύο χρόνια περίπου που η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν χωρίσει, η star είναι αυτή που έχει την κηδεμονία των έξι τους παιδιών, με τον 52χρονο ηθοποιό απλά να τα επισκέπτεται αραιά και που και αυτό πάντα στο σπίτι της Angelina Jolie και ποτέ μακριά από αυτό. Τώρα όμως ο Brad Pitt πήρε μία αρκετά μεγάλη νίκη σε σχέση με τον πικρό και απρόσμενο χωρισμό τους.

Καιρό πριν διαβάσαμε πως η Angelina ήθελε να πάρει τα παιδιά της μαζί της στο Λονδίνο, όπου και θα μείνει για ένα χρονικό διάστημα, για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2 και φυσικά ο Brad δεν ήταν σύμφωνος με αυτήν της την επιλογή. Κάπως έτσι κατέληξαν και πάλι σε νομική βοήθεια, με τους δικηγόρους, να δίνουν –προσωρινά τουλάχιστον- την κηδεμονία των παιδιών στον πατέρα και να μένουν μαζί του στο Los Angeles.

«Ο Brad πήρε επιτέλους τα παιδιά και είναι πολύ χαρούμενος με αυτό», ανέφερε ένας οικογενειακός φίλος στο In Touch. Η Angelina του είχε πει πως βρήκε ένα σπίτι λίγο έξω από το Λονδίνο για να μένουν μαζί ώσπου να τελειώσουν τα γυρίσματα, και προκειμένου να τον πείσει του είπε πως θα έχει την δυνατότητα να περάσει μαζί τους περισσότερο χρόνο το καλοκαίρι. Εκείνος ωστόσο δεν συμφώνησε και ζήτησε προσωρινή κηδεμονία των 6 παιδιών τους μέχρι εκείνη να επιστρέψει και τα κατάφερε.

Angelina-Brad σημειώσατε διπλό.Διάβασε και αυτό:

Brad Pitt: Η τελευταία του εμφάνιση δεν ήταν αυτή ακριβώς που περίμενες

DPG Network