Πασίγνωστος ηθοποιός τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να σώσει έναν αθώο πολίτη

Πατούλια Κατερίνα
Πασίγνωστος ηθοποιός τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να σώσει έναν αθώο πολίτη

Βρε λες να είναι υπερήρωας ο ηθοποιός;

Σε ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκη πολύ γνωστός ηθοποιός του Hollywood. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο γνωστός πρωταγωνιστής, βοήθησε έναν αθώο πολίτη και τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να τον σώσει.

Ο λόγος για τον Βρετανό Benedict Cumberbatch, δημοφιλή από τις σειρές Sherlock και Doctor Strange.

Ο ηθοποιός έσωσε έναν δικυκλιστή ντελιβερά στο Λονδίνο, στον οποίο είχαν επιτεθεί τέσσερις ληστές με σκοπό να του αφαιρέσουν τα χρήματα από τις παραγγελίες που μετέφερε.

Την είδηση δημοσιοποίησε ο οδηγός Uber Manuel Dias, ο οποίος έτυχε να μεταφέρει τον Cumberbatch και τη σύζυγό του Sophie Hunter σε κλαμπ, έξω από το οποίο έλαβε χώρα το ηρωικό περιστατικό.



Ο οδηγός αποκαλύπτει πως αρχικά δεν ήξερε ποιον μετέφερε και καθώς έστριψαν στην οδό Marylebone, είδαν τέσσερις άντρες να δέρνουν έναν δικυκλιστή που μετέφερε φαγητό.

Ο Cumberbatch σχεδόν πήδηξε έξω από το ταξί και έσπευσε να βοηθήσει απομακρύνοντας τους επίδοξους ληστές. Εκείνοι του επιτέθηκαν ενώ στον καυγά πήρε μέρος και ο οδηγός Uber που βοήθησε τον ηθοποιό.

«Προσπάθησαν να τον τραυματίσουν αλλά υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τους έδιωξε χωρίς να τραυματιστεί. Οι ληστές κατάλαβαν ποιος είναι και έφυγαν τρέχοντας», ανέφερε ο Dias στην εφημερίδα.

Ο οδηγός περιγράφει τον 42χρονο δημοφιλή ηθοποιό ως θαρραλέο και ατρόμητο και εξηγεί:

“Αν ο ηθοποιός δεν είχε βοηθήσει τον άνθρωπο αυτό, θα είχε τραυματιστεί σοβαρά”.