Οι δύο stars είναι και πάλι μαζί και αυτό είναι το πιο sexy ζευγάρι στο Hollywood

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δύο stars είναι και πάλι μαζί και αυτό είναι το πιο sexy ζευγάρι στο Hollywood
Μία ακόμη επανασύνδεση για την showbiz 

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τα Brit Awards και από τις φήμες που ήθελαν την διάσημη τραγουδίστρια να βγαίνει με τον παρουσιαστή της βραδιάς εκείνης, ο χρόνος όμως απέδειξε, πως οι φήμες αυτές δεν ήταν αληθινές και ίσως να μην υπήρξε και τίποτα πραγματικά μεταξύ τους. Η 22χρονη star άλλωστε επανασυνδέθηκε και πάλι με τον πρώην σύντροφο της και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε έδειχνε φουλ ευτυχισμένη και ερωτευμένη.

Η Dua Lipa και ο φίλος της Isaac Carew αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και κάπως έτσι είναι και πάλι μαζί και πάρα πολύ ευτυχισμένοι μάλιστα. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε τη περασμένη Τετάρτη στο Λονδίνο, όπου από το SoHo House κατευθύνονταν προς το club The Box.

Σε όλες τις φωτογραφίες περπατούσαν πιασμένοι αγκαλιά, ενω δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελάνε. Τόσο η Dua Lipa, όσο και ο Isaac, είναι δύο πολύ ωραία παιδιά, οπότε αν μη τι άλλο είναι κι ένα πολύ sexy ζευγάρι. Οι δυο stars είχαν χωρίσει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα –εξ’ ου και οι φήμες περί σχέσης με τον Jack Whitehall-, ωστόσο μετά και από αυτές τις φωτογραφίες η επανασύνδεση τους είναι πλέον σίγουρη.



Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Αυτό το διάβασες;

Πασίγνωστος ηθοποιός τα έβαλε με τέσσερις ληστές για να σώσει έναν αθώο πολίτη