Όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Έτσι γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της η Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Όπως δεν την έχεις ξαναδεί: Έτσι γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της η Angelina Jolie

Κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένη

Μπορεί ο Brad Pitt να κέρδισε μία μάχη με την Angelina Jolie, όσον αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους, δεν έχει κερδίσει όμως ακόμη τον «πόλεμο». Η Angelina Jolie μετακόμισε στο Λονδίνο για τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας, Maleficent 2, τα παιδιά της όμως παρέμειναν με τον Brad στο Los Angeles και αυτό είναι κάτι που ομολογουμένως δεν περίμενε.

Απ’ ότι φάνηκε ωστόσο δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα, αφού είχε την ευκαιρία να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά της στο Thorpe Park. Και ήταν πραγματικά μια διαφορετική Angelina. Η ηθοποιός έκλεισε τα 43 της χρόνια και ο φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει παρέα με τα παιδιά της, στο λούνα παρκ και ήταν πιο ευδιάθετη και χαμογελαστή από κάθε άλλη φορά.

Μία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media την έδειχνε στο τρενάκι, παρέα με ένα από τα παιδιά της και είμαστε σίγουρες, πως έτσι δεν την έχεις ξαναδεί. Είναι αλήθεια, πως τα δύο τελευταία χρόνια, από τον χωρισμό της κι έπειτα είχε αλλάξει πάρα πολύ και το να την βλέπουμε να χαμογελά έτσι ήταν κάπως περίεργο και αλλόκοτο.

Χρόνια πολλά Angie μας!

Δες και αυτό:

Ο σοκαριστικός χωρισμός της εβδομάδας είναι… άκυρος: Το ζευγάρι μόλις εμφανίστηκε μαζί