Δεν φαντάζεσαι σε τι τιμή θα δημοπρατηθεί, χειρόγραφο της πριγκίπισσας Diana

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι σε τι τιμή θα δημοπρατηθεί, χειρόγραφο της πριγκίπισσας Diana

Σίγουρα δεν πάει το μυαλό σου

Ένα ευχαριστήριο σημείωμα της πριγκίπισσας Diana λίγο πριν από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο, πρόκειται να δημοπρατηθεί για καλό σκοπό, από τον οίκο δημοπρασιών Juliens. Το συγκεκριμένο χειρόγραφο της Diana, πιστεύεται, ότι γράφτηκε κάπου το 1980, όταν η πριγκίπισσα ήταν 19 ετών και πριν αρραβωνιαστεί με τον Κάρολο.

Στο εν λόγω χειρόγραφο σημείωμα η Diana παραδέχεται ότι έφαγε ένα ολόκληρο κουτί με σοκολατάκια κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Πιο συγκεκριμένα το γράμμα της έγραφε:

«Αγαπητοί μου, σας γράφω αυτό το γρήγορο σημείωμα που αναφέρει ένα τεράστιο ευχαριστώ, για όλα όσα ετοιμάσατε και κάνατε για μένα τα Χριστούγεννα. Όσο για αυτό το νόστιμο κουτί με σοκολατάκια, φρόντισα να τα τελειώσω άμεσα και τώρα αισθάνομαι πολύ γεμάτη».

Το σημείωμα, το οποίο έχει προσφερθεί σε δημοπρασία από έναν ανώνυμο πωλητή, αναμένεται τώρα να συγκεντρώσει χιλιάδες δολάρια σε μία online πώληση που πραγματοποιήθηκε από τις δημοπρασίες Julien's με έδρα τις ΗΠΑ. Το σημείωμα φέρει ως ημερομηνία την 28η Δεκεμβρίου, χωρίς να αναφέρει την χρονολογία, ωστόσο πιστεύεται όπως ήδη σου αναφέραμε, πως είναι το 1980, λίγους μήνες πριν η Diana και ο Κάρολος ανακοινώσουν τους αρραβώνες τους.

Η δημοπρασία στις 23 Ιουνίου και μέχρι στιγμής το ανώτερο ποσό που έχει δοθεί, είναι 900 δολάρια. Ωστόσο αναμένεται η τελική τιμή πώλησης του να φτάσει τα 2000χιλιάδες δολάρια.

Δες φωτογραφίες από το εν λόγω χειρόγραφο στην gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Αυτές οι φωτογραφίες από τον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας