Η επανασύνδεση είναι πια γεγονός:Το story της διάσημης καλλονής στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η επανασύνδεση είναι πια γεγονός:Το story της διάσημης καλλονής στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση

Είναι και πάλι μαζί με κάθε επισημότητα

Τον Μάρτιο που μας πέρασε έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση, πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Δυσκολευτήκαμε ομολογουμένως να το πιστέψουμε, ωστόσο ήταν πέρα για πέρα αληθινή, αφού ούτε «γεια» δεν αντάλλαζαν. Έναν μήνα αργότερα ο τραγουδιστής εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμα της star στην Νέα Υόρκη, έπειτα από ένα ολόκληρο βράδυ, οπότε δεν ήταν και δύσκολο να υποθέσουμε πως οι δύο stars τα βρήκαν και πάλι.

Ωστόσο δεν είχαμε κανένα στοιχείο που να μας επιβεβαιώνει πως ο Zayn Malik και η Gigi Hadid είναι και πάλι μαζί. Κάπου μέσα στον Απρίλιο και σε μία έξοδο τους, οι δυο τους απαθανατίστηκαν να φιλιούνται παθιασμένα στον δρόμο, αλλά και πάλι δεν είχαμε καμία επιβεβαίωση για την επανασύνδεση τους.

Όλα αυτά όμως ισχύουν πια στο παρελθόν, αφού εχθές η Gigi Hadid ανέβασε στα stories της στο Instagram ένα στιγμιότυπο με τον Zayn Malik σε τρυφερές στιγμές μετά το πάρτι της επίσημης πρεμιέρας του Ocean’s 8. Ο τραγουδιστής ήταν καθισμένος στον καναπέ κι εκείνη είχε ξαπλώσει στα πόδια του, απαθανατίζοντας έτσι την στιγμή.

Όπως καταλαβαίνεις, τα πράγματα πια είναι επίσημα και η επανασύνδεση τους πιο σίγουρη από κάθε άλλη φορά.

Δες τη φωτογραφία τους παρακάτω στη gallery.

Αυτό το είδες;

H Kendall Jenner πιάστηκε να φιλάει σέξι κύριο... και δε φαντάζεσαι ποιος είναι