Survivor: Το πρώτο άτομο για το Survivor 3 βρέθηκε και δεν πάει ο νους σου ποιο είναι

Survivor: Το πρώτο άτομο για το Survivor 3 βρέθηκε και δεν πάει ο νους σου ποιο είναι

Πόσο καλά γνωρίζεις τα νέα της showbiz;

Από πέρυσι που το Survivor μπήκε στις ζωές μας έχει γίνει πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και το παρακολουθούμε ανελλιπώς. Μπορεί φέτος να άργησε κάπως να μας κερδίσει, όμως πλέον έχουμε ταυτιστεί κι έχουμε συμπαθήσει –και αντιπαθήσει- αρκετούς παίκτες. Οι κόντρες είναι κάτι που δυστυχώς δεν αποφεύγεται, όμως αυτό προκαλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κι ενώ το Survivor 2 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται συζητήσεις για το επόμενο και ήρθε η ώρα να τεστάρουμε τις γνώσεις σου στα νέα της ελληνικής showbiz. Πόσο καλά ενημερωμένη είσαι γύρω από αυτά; Έχουμε λοιπόν πληροφορίες για το πρώτο άτομο που έχει δηλώσει συμμετοχή για το Survivor 3 και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι.

Την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, βρέθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, Κωνσταντίνος. Ο personal trainer στο επάγγελμα αδερφός της αθλήτριας, δήλωσε στην εκπομπή και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου πως επιθυμεί να συμμετάσχει στο επόμενο Survivor και πως θα δηλώσει συμμετοχή. Μάλιστα ανέφερε, πως είχε δηλώσει τόσο στο περσινό, όσο και στο φετινό και είχε πάει και στα casting.

Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του στο Instagram, θα λέγαμε πως πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Εσύ τι λες;

Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω στην gallery.

Δες και αυτό:

Το προσωπικό μήνυμα της Σπυροπούλου στο Νάσο Παπαργυρόπουλο ήταν άκρως αποκαλυπτικό