Λίγο μετά την ανακοίνωση της νέα της σχέσης, έχουμε την πρώτη δημόσια έξοδο του ζευγαριού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο μετά την ανακοίνωση της νέα της σχέσης, έχουμε την πρώτη δημόσια έξοδο του ζευγαριού

Και δείχνει να είναι μία αληθινή σχέση

Δεν έχει περάσει ακόμη ένα 24ωρο από την στιγμή που μάθαμε πως η νεαρή ηθοποιός έχει έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή της -μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον γνωστό σκηνοθέτη- και το διάσημο ζευγάρι έκανε κιόλας την πρώτη του δημόσια έξοδο. Και μάλιστα στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν έδειχνε τρομερά χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Η Jennifer Lawrence μπορεί να χώρισε με τον Darren Aronofskyαν τελικά τα είχαν ποτέ πραγματικά- βρήκε όμως πολύ γρήγορα τον αντικαταστάτη του. Η 27χρονη ηθοποιός, βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια του Cooke Maroney και από το λίγο που τους είδαμε μαζί, θεωρούμε πως είναι πολύ ταιριαστοί μαζί.

Οι δύο stars απαθανατίστηκαν σε χαλαρή βόλτα τους στη Νέα Υόρκη και μας απέδειξαν, πως ο ένας είναι το απόλυτο ταίρι του άλλου. Περπατούσαν συνεχώς δίπλα-δίπλα, ενώ η Jennifer τον κρατούσε και από το χέρι, δείχνοντας μας πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Τόσο η νεαρή ηθοποιός, όσο και ο σύντροφός της, ήταν αρκετά casual ντυμένοι, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να χαμογελούν.

4CFA4A0400000578 0 image a 25 1528300665089

Πιστεύεις πως η σχέση αυτή θα κρατήσει καθόλου;

Δες και αυτό:

Το νέο αυτό ζευγάρι του Hollywood θα προκαλέσει πολλά σχόλια

Επιτέλους, είδαμε τα δίδυμα παιδιά της Beyonce και του Jay- Z και είναι σκέτη γλύκα!