Σαν ψέμα! Η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σαν ψέμα! Η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram

Είναι αυτή η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη για το 2018;

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Rachel Weisz και του Daniel Craig, ότι θα αποκτήσουν παιδάκι –σε τόσο μεγάλη ηλικία- νομίζαμε πως τα είχαμε ακούσει όλα και πως ήταν η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη για την χρονιά που διανύουμε. Πέσαμε όμως έξω, γιατί το Hollywood μας επεφύλασσε μία ακόμη έκπληξη.

Η διάσημη ηθοποιός, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, με τον σύντροφο της και αυτό είναι ότι πιο απρόσμενο -και όμορφο ταυτόχρονα- μάθαμε σήμερα. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram κι εμείς ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο λόγος για την Hilary Duff, η οποία παρέα με τον σύντροφο της Matthew Koma θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι (δεύτερο για εκείνη).

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός επανασυνδέθηκε με τον Matthew κάπου στα μέσα Οκτώβρη και από τότε είχαμε να τους δούμε και σε κάποια κοινή τους εμφάνιση. Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Matthew Koma θα αποκτήσουν μια μικρή πριγκίπισσα και πως είναι απίστευτα χαρούμενοι με αυτό.

«Μαντέψτε παιδιά! Ο Matthew και εγώ κάναμε μια μικρή πριγκίπισσα και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με αυτό», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της και μας έδειξε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η star έχει έναν ακόμη γιο ( τον Luca Cruz Comrie) από τον πρώτο της γάμο με τον Mike Comrie, με τον οποίο και χώρισε το 2016.

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το τρυφερό φιλί του George Clooney και της Amal κάνει τον γύρο του διαδικτύου