Αυτή η δήλωση του Justin Theroux θα κάνει έξαλλη την Jennifer Aniston

Αυτή η δήλωση του Justin Theroux θα κάνει έξαλλη την Jennifer Aniston

Και δίκιο θα έχει εδώ που τα λέμε

Ένας από τους χωρισμούς που μας σόκαραν αρκετά αυτήν τη χρονιά, ήταν αυτός της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου. Και όσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι έδειχναν στις φωτογραφίες, τόσα προβλήματα αντιμετώπιζαν και δεν το γνωρίζαμε. Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές πτυχές της ζωής τους, τις οποίες δεν φανταζόμασταν καν.

Κι ενώ ο 46χρονος ηθοποιός από τότε που χώρισε έχει απαθανατιστεί με τον μισό γυναικείο πληθυσμό του Hollywood, η Jennifer Aniston απολαμβάνει την ζωή της διασκεδάζοντας με τις φίλες της και κάνοντας βόλτες. Καθόλου προκλητική δηλαδή σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλλον σκέφτηκε να πάρει τη θέση του Δον Ζουάν στο ομώνυμο βιβλίο του Tirso de Molina.

Δες και αυτό: Η Emma Stone απαντά επιτέλους στο αν είναι ζευγάρι με τον Justin Theroux

Ο Justin Theroux μάλιστα εκτός του ότι δεν φέρεται και πολύ καλά στην πρώην του, έκανε μία δήλωση –ή τουλάχιστον αυτό αναφέρουν πηγές- η οποία ήταν αν μη τι άλλο προσβλητική. Και στη θέση της Jennifer Aniston θα γινόμασταν κι εμείς έξαλλες. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Life & Style, ο 46χρονος ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένος, που πλέον τα πράγματα με την πρώην σύζυγό του τελείωσαν οριστικά.

«Ο Justin ένιωθε σαν ζώο φυλακισμένο μέσα σε κλουβί με την Jennifer, μα πλέον είναι ελεύθερος και έχει πίσω την παλιά του ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή και δεν ξέρουμε από που να το πιάσουμε όλο αυτό. Πως να αντιδράσουμε σε αυτή την δήλωση; Αν μπορούμε να πούμε κάτι πάντως, αυτό είναι, πως ο Justin Theroux δεν είναι σε καμία περίπτωση υπόδειγμα αρσενικού.

Διάβασε και αυτό:

Μα τι γίνεται τελοσπάντων; Μετά τα χθεσινά, ο Justin Theroux στην παραλία με πολύ διάσημη ηθοποιό