Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η φωτό που μαρτυρά διπλή εγκυμοσύνη, είναι ό,τι πιο αλλόκοτο είδαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Η φωτό που μαρτυρά διπλή εγκυμοσύνη, είναι ό,τι πιο αλλόκοτο είδαμε

Και σε καμία περίπτωση αληθινό

Ήταν μερικά 24ωρα πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όταν κυκλοφόρησε δημοσίευμα του In Touch που ήθελε την τότε μέλλουσα Δούκισσα του Sussex να περιμένει παιδί με τον πρίγκιπα. Μάλιστα το άρθρο ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κορίτσι και ο Δούκας είχε ήδη αποφασίσει και το όνομα αυτής.

Η συγκεκριμένη παραφιλολογία συνεχίζεται ακόμη με τελευταία «ενημέρωση» να αναφέρει, πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να αποκτήσει παιδάκι και το έχουν ήδη βάλει μπροστά. Το αποκορύφωμα ωστόσο δεν ήταν αυτό, αλλά το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που θέλει την Meghan Markle να είναι έγκυος σε δίδυμα.

Δες και αυτό: Ο πρίγκιπας Harry «αναβαθμίστηκε» και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο νέος του ρόλος

Αρκετά αστείο σαν γεγονός και διόλου βάσιμο και αληθινό. Είναι η πιο αλλόκοτη είδηση της ημέρας και σχεδόν αποκλείουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς. Το περιοδικό αναφέρει επίσης, πως η Δούκισσα του Sussex εκτός του ότι περιμένει δίδυμα, τα παιδιά είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και πως μάλιστα η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του Harry. Αυτό είναι το μόνο το οποίο πιστεύουμε, εάν ο πρίγκιπας κάνει κόρη.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Meghan έμαθε ότι είναι έγκυος μόλις δύο μέρες πριν από τον γάμο. Αν και πιστεύουμε πως το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές η αλήθεια θα φανεί στο επόμενο διάστημα και στην κοιλιά της Δούκισσας.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το ζευγάρι του Game of Thrones έκανε reunion & 2 εκατομμύρια fans το λάτρεψαν