Ο πρίγκιπας Harry «αναβαθμίστηκε» και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο νέος του ρόλος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry «αναβαθμίστηκε» και δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο νέος του ρόλος

Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις

Εχθές η Meghan Markle έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο μπαλκόνι του Buckingham, στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, από τότε που παντρεύτηκαν. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν άκρως εκθαμβωτική. Μπορεί ο πρίγκιπας George να έκανε πάλι τα μαγικά του και να έκλεψε την παράσταση, όμως και η Δούκισσα του Sussex δεν πέρασε απαρατήρητη από τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το baby-pink φόρεμα που φορούσε με το καπέλο στην ίδια απόχρωση, έδειχνε υπέροχο επάνω της, ενώ και το natural make up που επέλεξε, με τα μαλλιά της να πέφτουν ανέμελα στους ώμους της, το λατρέψαμε. Ποιος όμως ήταν αυτός που την βοήθησε να διαλέξει αυτό το εκπληκτικό φόρεμα; Πάει κάπου το μυαλό σου;

Δες και αυτό: Ο πρίγκιπας George έκλεψε την παράσταση στο «Trooping the Colour» και το βίντεο έχει γίνει viral

Αν όχι σου λέμε, πως αυτός δεν ήταν άλλος από τον πρίγκιπα Harry. Ο Δούκας του Sussex «αναβαθμίστηκε» και απέκτησε έναν ακόμη ρόλο. Να βοηθάει την σύζυγό του (aka Meghan Markle) να επιλέγει τα τέλεια outfits για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Ενώ οι πλειοψηφία των ανδρών μισεί το shopping και σκαρφίζεται χίλια δυο πράγματα για να το αποφύγει, ο Harry είναι κάτι σαν τον προσωπικό στυλίστα της Meghan και λατρεύει να την βοηθάει σε αυτό.

GettyImages 970276150

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Harry, που μας αποδεικνύει πως «χάσαμε» το καλύτερο αρσενικό στον πλανήτη.

Διάβασε και αυτό:

Αυτή η δήλωση του Justin Theroux θα κάνει έξαλλη την Jennifer Aniston